Sådan Aktiveres "Very Black" -taksten På Tele2

Sådan Aktiveres "Very Black" -taksten På Tele2
Sådan Aktiveres "Very Black" -taksten På Tele2

Video: Sådan Aktiveres "Very Black" -taksten På Tele2

Video: Sådan Aktiveres
Video: iPhone 8 / iPhone X: как принудительно перезапустить, войти в режим восстановления и режим DFU 2024, September
Anonim

Mobiloperatører tilbyder et stort antal takster for deres brugere. Den "Very Black" takst er en af de mest populære på grund af dens lave abonnementsgebyr og et stort antal tjenester inkluderet i den. Der er flere måder at opgradere til denne plan, både betalt og gratis.

Sådan aktiveres "Very Black" -taksten på Tele2
Sådan aktiveres "Very Black" -taksten på Tele2

Sådan aktiveres "Very Black" taksten via din personlige konto

Tele2 inviterer alle sine brugere til at aktivere deres personlige konto på det officielle websted. Du kan bruge din personlige konto helt gratis. For at skifte til "Very Black" -tariffen skal du gøre følgende:

  1. På hovedsiden på Tele2-webstedet skal du gå til din personlige konto.
  2. Det er nødvendigt at gå til afsnittet "Tarif og tjenester".
  3. Nu er det tilbage at finde taksten "Very Black" og aktivere den.

Efter aktivering på webstedet ændres taksten med det samme, hvis alle betingelserne for overgangen er opfyldt. Ud over at aktivere takster på din personlige konto kan du kontrollere dine udgifter, aktivere bonusser og administrere yderligere tjenester.

Sådan skifter du til "Very Black" -tariffen via USSD-kommandoen

Ved hjælp af USSD-kommandoer kan du aktivere og deaktivere alle tjenester samt skifte til interessetariffer. For at skifte til "Meget sort" takst skal du blot indtaste kommandoen * 630 * 2 # i opkaldsvinduet. Nu er det bare at trykke på opkaldsknappen. Som svar inden for få minutter skal du modtage en besked om, at taksten er blevet tilsluttet korrekt. Fra nu af kan du bruge minutter, internet, beskeder og bonusser i henhold til den nye takst.

Sådan aktiveres taksten "Meget sort" med et gratis nummer

For at skifte til "Very Black" -tariffen kan du ringe til callcenteradministratoren. Abonnentstjenestemedarbejdere kan hjælpe med at løse næsten alle problemer med takster. For at "Very Black" -tariffen skal kunne tilsluttes, skal du gøre følgende:

  1. Ring til operatøren på det korte nummer 611.
  2. Lyt til biloperatørens oplysninger, og tryk på den tast, der kræves for at oprette forbindelse til callcenteradministratoren. Nogle gange er kommunikationslinjer for travle, og du skal vente 10 minutter på et svar. Ingen problemer. Opkaldet til din netværksoperatør er helt gratis.
  3. Administratoren skal have at vide om ønsket om at ændre taksten.
  4. Som svar vil operatøren stille flere afklarende spørgsmål, som muligvis kræver et SIM-korts indehavers pas.
  5. Hvis kontrollen blev bestået, vil operatøren bekræfte, at skiftet til "Very Black" -tariffen er vellykket.

Sådan aktiveres "Very Black" -tariffen via Tele2-salgskontoret

Tele2-kontoret har specialister, der kan hjælpe med at besvare mange spørgsmål om Tele2-kommunikation. De kan også overføre deres abonnent til en anden takst. For at gøre dette skal du finde det nærmeste Tele2-kontor og gå derhen og tage dit pas med dig. Det er også nødvendigt at tage kontrakten med dig, hvis den ikke går tabt. Du kan henvende dig til enhver medarbejder på salgskontoret og bare sige, at du vil skifte til "Very Black" -taksten. Efter kontrol af abonnentens data skifter medarbejderen selv abonnenten til den nye takst.

Anbefalede: