Sådan Tilsluttes "Vseshechka" -taksten Fra Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes "Vseshechka" -taksten Fra Beeline
Sådan Tilsluttes "Vseshechka" -taksten Fra Beeline

Video: Sådan Tilsluttes "Vseshechka" -taksten Fra Beeline

Video: Sådan Tilsluttes
Video: МАЛО КТО ЗНАЕТ Как соединить пластиковую трубу без соединителей!!! 2024, Kan
Anonim

I linjen med nye takstplaner for Beeline-operatøren er Vseshechka-taksten den billigste. Lad os overveje, hvordan man tilslutter og afbryder "Vseshechka" -tariffen fra Beeline.

Sådan aktiveres en takst
Sådan aktiveres en takst

Beskrivelse af taksten "Vseshechka"

Tarifplanerne for linjen "Alle" blev oprettet af operatøren på baggrund af undersøgelsen af kundernes meninger. Brugere navngivet de mest efterspurgte funktioner, så valgte Beeline den mest populære af alle. Således opstod en ny ret økonomisk takst kaldet "Vseshechka".

Dette er den mindste og letteste told i sin linje. Desværre er det fraværende i nogle regioner: Moskva, Skt. Petersborg og Novosibirsk.

Denne takstplan indeholder alle de nødvendige muligheder, for hvilke der opkræves et abonnementsgebyr (for de fleste regioner er det 8,3 rubler). Men for nogle byer er det anderledes.

På takstplanen opkræves der et bestemt beløb hver dag, der beregnes afhængigt af de samlede omkostninger ved pakken. Du kan også foretage gratis opkald inden for netværket, der er et gratis antal minutter (250 minutter) til opkald til alle operatører i din region og mobilt internet i størrelsen 1,5 GB.

Hvis klienten mangler de tjenester, der er inkluderet i denne takst, kan han til enhver tid skifte til højere takstplaner for denne familie.

Forbindelse af taksten "Vseshechka"

1. Brugere, der ønsker at aktivere denne takst for sig selv, skal ringe til det nummer, der specifikt er beregnet til at forbinde Vseshechka-taksten - 0674000777.

2. Du kan også ringe til et andet takstforbindelsesnummer - 0850.

3. Du kan bruge din personlige konto på Beeline-webstedet.

4. Ved at kontakte Beeline-kontoret kan du ikke kun forbinde taksten, men også lære mere om yderligere muligheder.

Det er gratis at skifte til en takstplan, men hvis klienten allerede har ændret taksten for mindre end 30 dage siden, vil der i dette tilfælde blive opkrævet 100 rubler fra ham.

Deaktivering af taksten "Vseshechka"

Afbrydelse af "Vseshechka" kan være meget enkel: overførsel til en anden takst, blokering af SIM-kortet ved hjælp af instruktionerne på din personlige konto eller ved hjælp af en konsulent på Beeline-kontoret.

Anbefalede: