Sådan øges Internethastigheden På Mobil

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Internethastigheden På Mobil
Sådan øges Internethastigheden På Mobil

Video: Sådan øges Internethastigheden På Mobil

Video: Sådan øges Internethastigheden På Mobil
Video: Sådan tester du hastigheden på dit internetforbindelse 2024, April
Anonim

Mobiltelefoner har længe understøttet browsing. Der er kun et lille "men" - de indbyggede browsere på disse telefoner er ikke særlig bekvemme at bruge, de understøtter muligvis ikke standard-internetsider, og de indlæses også meget langsomt og spilder meget trafik. Der er en måde, hvorpå du kan reducere trafikomkostningerne betydeligt og ligeledes øge hastigheden på Internettet på mobilen såvel som enheden til at bruge den.

Sådan øges internethastigheden på mobil
Sådan øges internethastigheden på mobil

Instruktioner

Trin 1

Brug Opera mini-browseren. Specificiteten af dets arbejde ligger i det faktum, at denne applikation, før den viser siden, sender den til opera.com-serveren, hvor denne side komprimeres, formateres til den optimale størrelse på mobiltelefonskærmen og derefter sendes til skærmen af din telefon, og alt dette sker på et sekund.

Trin 2

Brug din computer til at installere browseren. Opera mini er let at finde og downloade, er gratis og let. Når du har downloadet det, skal du flytte det enten direkte til telefonens hukommelse eller til et flash-kort og derefter til telefonen. Når du har kopieret det, skal du sørge for, at klokkeslættet på din telefon svarer til din lokale tid, ellers fungerer Opera mini ikke.

Trin 3

Når du har startet denne browser, skal du gå til dens indstillinger. Indstil skriftstørrelsen, der passer til dig, og deaktiver også billeder fuldstændigt. Efter at have udført denne enkle operation kan du nemt bruge Internettet, åbne næsten ethvert websted og samtidig gøre det meget hurtigt og billigt.

Anbefalede: