Sådan øges Internethastigheden Megafon 3g-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Internethastigheden Megafon 3g-modem
Sådan øges Internethastigheden Megafon 3g-modem

Video: Sådan øges Internethastigheden Megafon 3g-modem

Video: Sådan øges Internethastigheden Megafon 3g-modem
Video: Как ускорить модем MegaFon 2024, Marts
Anonim

Mange 3G-modembrugere er ikke særlig tilfredse med internethastigheden. Der er flere metoder til at øge det. Desværre kræver nogle af dem visse finansielle investeringer.

Sådan øges internethastigheden Megafon 3g-modem
Sådan øges internethastigheden Megafon 3g-modem

Er det nødvendigt

Avanceret systempleje

Instruktioner

Trin 1

Naturligvis er den mest logiske måde at øge hastigheden på internetadgang på at skifte til en anden takstplan. For at gøre dette skal du kontakte din udbyders kontor og aktivere en takstplan med en højere internetforbindelseshastighed. Denne metode har en væsentlig ulempe - du skal betale mere for en højhastigheds-takst. Hvis dette ikke er muligt, skal du fokusere på at konfigurere din bærbare computer, netbook eller computer til at give en hurtig internetforbindelse.

Trin 2

Sluk først alle programmer, der selv kan bruge internetkanalen. I dette tilfælde taler vi ikke kun om sådanne "tunge" programmer som uTorrent og Skype, men også plugins indbygget i browseren. Prøv at køre så få applikationer som muligt for ikke at overbelaste internetkanalen med unødvendige funktioner.

Trin 3

Deaktiver unødvendige tjenester. At udføre dette trin manuelt vil resultere i et stort tab af tid. Installer derfor et specielt program. Se et eksempel på Advanced System Care-værktøjet. Gå til producentens side for at downloade programmet www.iobit.com. Installer hjælpeprogrammet på din computer (bærbar computer). Kør det, og åbn menuen System Diagnostics. Gør emnet "Optimering" aktivt, og klik på knappen "Scan". Når du har gennemført analysen af operativsystemets tilstand, skal du klikke på knappen Reparer. Åbn Windows Cleanup-menuen. Aktiver emnerne "Fjernelse af spyware" og "Registreringsfejl". Og tryk på knappen "Reparer" igen

Anbefalede: