Sådan Beskytter Du Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Beskytter Du Din Telefon
Sådan Beskytter Du Din Telefon

Video: Sådan Beskytter Du Din Telefon

Video: Sådan Beskytter Du Din Telefon
Video: Sådan sikrer du din telefon mod politiet 2024, Kan
Anonim

En mobiltelefon er lille og skrøbelig. Det kan blive stjålet, du kan miste det, det kan "drukne" eller gå i stykker ved påvirkning. Men en mobiltelefon er ikke en billig ting, og jeg vil have, at den skal fungere i lang tid. Du kan beskytte din telefon, hvis du følger nogle enkle regler.

Sådan beskytter du din telefon
Sådan beskytter du din telefon

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du beskytte din telefon mod utilsigtede tryk på knapper. Bloker det. Som regel er telefonen låst gennem “Indstillinger. Sikkerhed". Vælg her undermenuen "Telefonlås".

Trin 2

For at beskytte SIM-kortet skal du i den samme menu vælge punktet "SIM-lås". Nu kan en fremmed ikke bruge dit SIM-kort. Bemærk, at hvis du ved et uheld ringer den forkerte kode tre gange, blokeres SIM-kortet. For at fjerne blokeringen skal du indtaste en ottecifret PUK. (Du finder PIN- og PUK-koder på SIM-kortpakken).

Trin 3

Beskyt din telefon mod mekaniske skader. Bær det kun i etuiet eller i en særlig pung. Kontroller pålideligheden af blonder - fastgørelsen skal være sikker, og selve blonderne er intakte. Hvis din telefon har berøringskontroller, skal du huske at skifte skærmbeskytter fra tid til anden. Over tid forringes filmen, og skærmen kan blive ridset.

Trin 4

Beskyt din mobiltelefon mod eksterne påvirkninger. I regnvejr skal du bære den i en vandtæt taske. Træk det ikke unødigt ud. Bemærk, at brug af mobiltelefon under tordenvejr er farligt ikke kun for telefonen, men også for dit helbred.

Trin 5

Tag ikke din mobiltelefon på toilettet. Du kan ved et uheld "drukne" det, og høj luftfugtighed er skadelig for mekanismen i et følsomt apparat.

Trin 6

Beskyt din telefon mod at falde. Anbring det ikke på kanten af et bord (skab, stol, seng), hvor det kan falde ned. Giv ikke mobiltelefon til små børn - det er ikke et legetøj.

Trin 7

Beskyt din telefon mod tyve og bedragere. Læg det ikke i baglommen på dine bukser. Du må heller ikke bære din mobiltelefon i en ikke-knapet pung. Lad ikke fremmede ringe til din telefon. Hvis du bliver bedt om at ringe, skal du sige, at du ikke har en mobiltelefon, eller at den er afladet, eller at der ikke er penge på kontoen.

Hvis du følger disse enkle regler, vil din telefon være beskyttet mod naturlige påvirkninger og mod dårlige mennesker.

Anbefalede: