Sådan Vælges En Antenneforstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges En Antenneforstærker
Sådan Vælges En Antenneforstærker

Video: Sådan Vælges En Antenneforstærker

Video: Sådan Vælges En Antenneforstærker
Video: Valgfilm: STEEEEEEEEEEEM! Stem! Stem! Stem! Stem! 2024, April
Anonim

I områder med usikker modtagelse af et tv-signal skal brugerne træffe foranstaltninger til at forbedre lyd- og billedkvaliteten alene. En af de mulige løsninger på dette problem kan være brugen af en antenneforstærker. Under betingelser med langtidsmodtagelse fører en sådan enhed i de fleste tilfælde til en betydelig forbedring af billedkvaliteten. Når du vælger en antenneforstærker, er det vigtigt at have en idé om dens evner og funktionsprincip.

Sådan vælges en antenneforstærker
Sådan vælges en antenneforstærker

Instruktioner

Trin 1

For pålidelig modtagelse af et fjernsynssignal skal forstærkeren installeres i en afstand så tæt som muligt på modtageantennen. I dette tilfælde skal strømforsyningen tilføres gennem føderens koaksialkabel gennem den passende isolering.

Trin 2

Sørg for, at antenneforstærkeren har mulighed for at tilslutte en adapter (strømforsyning) med en effekt på op til 10 watt. Dette er især vigtigt, når du tilslutter forstærkeren til importerede tv-apparater.

Trin 3

Vær opmærksom på enhedens gevinst. Med en gennemsnitlig kabellængde på op til 25 m, under hensyntagen til mulige tab og signaldæmpning, skal du vælge en enhed med en forstærkning på 25-35 dB. Hvis forstærkningen er for høj, og antennen passer dårligt til kablet, vil der være faste krusninger på modtagerenhedens skærm.

Trin 4

Find ud af, hvad støjgulvet i antenneforstærkeren er. Denne egenskab skal være betydeligt lavere end tv-modtagerens eget støjniveau.

Trin 5

For at modtage udsendelse i målerområdet skal du vælge en antenneforstærker af UTDI-1-typen, der er designet til 12 kanaler. Den har en indbygget 220V strømforsyning. Signalforstærkning af enheden er mindst 12 dB.

Trin 6

Når du bruger modtagere, der leverer udsendelse i decimeterområdet, skal du vælge en dedikeret UHF-forstærker. Den skal installeres direkte på tv-antennemasten. Med en forstærkning på 14 dB kan en sådan enhed med sikkerhed forstærke signaler fra 20 til 40 kanaler.

Trin 7

En af de parametre, der er vigtige for signalforstærkning, er diameteren på kabelisolationen. Hvis drop-feederens længde er signifikant, skal du bruge kablet med den største isoleringsdiameter, når du tilslutter forstærkeren. Antenneforstærkeren tillader brug af lange fødere, som i fravær af en forstærker vil føre til en dæmpning af signalet til et niveau, der ikke tillader modtagelse af et signal af høj kvalitet.

Anbefalede: