Sådan Tilsluttes En Antenneforstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Antenneforstærker
Sådan Tilsluttes En Antenneforstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Antenneforstærker

Video: Sådan Tilsluttes En Antenneforstærker
Video: Tilslutning af Antenneforstærker | www.avXperten.dk 2024, April
Anonim

Antenneforstærkeren får ikke strøm via en separat ledning, men direkte gennem det samme koaksialkabel, gennem hvilket det forstærkede signal kommer ind i tv'et. I denne henseende har forbindelsen af en sådan forstærker til en antenne og et tv en række funktioner.

Sådan tilsluttes en antenneforstærker
Sådan tilsluttes en antenneforstærker

Instruktioner

Trin 1

Se nærmere på forstærkerkortet. Den har to brede puder til tilslutning til antennen. Huller til fastgørelsesskruer bores gennem disse puder. Der er også en klemme på tavlen til fastspænding af koaksialkabelets centrale kerne. Forstærkerudgangen til denne terminal er forbundet via en kondensator, der kun passerer vekselstrøm, og strømbussen er forbundet via en choker, der kun passerer jævnstrøm. I nærheden er der et beslag til fastspænding af kabelkappen.

Trin 2

Strip koaksialkablet, så midterlederens isolering er ca. 3 til 5 mm længere end den afisolerede fletning, og selve centerlederen er omtrent lig med længden af isoleringen. Løsn skruerne på terminalen og beslaget. Før kablet under beslaget, så fletningen er under beslaget, og midterlederen er under terminalen, og der er ingen kortslutning mellem dem. Stram terminalskruerne og beslagene. Placer det medfølgende dæksel på forstærkeren.

Trin 3

Find to skruer på antennen, hvis afstand er lig med afstanden mellem hullerne på forstærkerkortet. Sæt tavlen på dem, og drej det med de trykte ledere mod dig. Placer skiverne over skruerne og derefter møtrikkerne. Spænd sidstnævnte, men ikke for tæt for ikke at bryde brættet.

Trin 4

Brug det medfølgende afkoblingsstik med forstærkeren. Åbn den. Kablet fra strømforsyningen er allerede loddet ind i det. Skits nøjagtigt hvordan og i hvilken polaritet, der skal loddes igen i tilfælde af utilsigtet brud. Strøm tilføres den centrale kerne gennem en choker, og signalet fra det til tv'et føres gennem en kondensator. Tilslut koaksialkablet til stikket på samme måde som til forstærkeren.

Trin 5

Afbryd tv'et. Tilslut stikket til antennestikket. Tilslut tv'et og forstærkerens strømforsyning. Begynd at se tv.

Anbefalede: