Sådan Får Du Vist Nikon-kilometertal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Nikon-kilometertal
Sådan Får Du Vist Nikon-kilometertal

Video: Sådan Får Du Vist Nikon-kilometertal

Video: Sådan Får Du Vist Nikon-kilometertal
Video: Nikon D500 | За кулисами: видеоролик «Экспозиция» в формате 4K UHD 2024, Kan
Anonim

Når man køber et brugt Nikon digitalkamera, er en potentiel køber som regel interesseret i dens kilometertal, fordi denne indikator bedre end andre "beskriver" enhedens tekniske egenskaber, især hvor mange lukkerudløsninger der er garanteret for kameraet. For ikke at blive narret, skal du vide, hvordan du ser Nikons kilometertal.

Sådan får du vist Nikon-kilometertal
Sådan får du vist Nikon-kilometertal

Nødvendig

Nikon digitalkamera, personlig computer med adgang til det globale netværk

Instruktioner

Trin 1

Download ShowExif-programmet på Internettet. Bekvemmeligheden ved at bruge netop denne software ligger i, at dette systemværktøj vejer mindre end en megabyte, og det tager derfor ikke meget tid at downloade ShowExif. Samtidig behøver det ikke at blive installeret på en computer for at bruge dette program: det er nok at downloade distributionssættet til systemværktøjet.

Trin 2

Tilslut dit Nikon-kamera til din personlige computer, og overfør dine fotografier til din pc's harddisk.

Trin 3

Kør ShowExif-programmet, og i vinduet, der vises på skærmen til venstre, skal du angive mappen til mappen med de overførte fotos.

Trin 4

På det faneblad fotos, der vises midt på skærmen, skal du vælge det seneste foto, der er taget med et Nikon-kamera. Flyt dit blik til det højre vindue, der indeholder alle oplysninger om billedet. Se efter "Samlet antal lukkerudgivelser" på listen over funktioner. Det er denne indikator, der angiver kameraets kilometertal.

Anbefalede: