Sådan Får Du Vist Tjenester På Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist Tjenester På Beeline
Sådan Får Du Vist Tjenester På Beeline

Video: Sådan Får Du Vist Tjenester På Beeline

Video: Sådan Får Du Vist Tjenester På Beeline
Video: Super Ninja har kidnappet Slank Man !! Enderman sparker spejdere ud af Minecraft-huset! 2024, Marts
Anonim

Du kan se tjenester på Beeline ved hjælp af specielle tjenester som "Kontrolcenter", "Personlig konto" og andre. Dette hjælper med at spare omkostninger og indstille taksten på din mobiltelefon korrekt.

Gå til e-mail-kontoen for at se tjenesterne på Beeline
Gå til e-mail-kontoen for at se tjenesterne på Beeline

Instruktioner

Trin 1

Ring til 0674 fra din mobiltelefon for at finde ud af de tilsluttede tjenester på Beeline. Inden for netværksdækningsområdet vil opkaldet være gratis. Du vil høre en telefonsvarer, der hilser dig i det mobile servicekontrolcenter. Efter instruktionerne kan du finde ud af listen over tilsluttede Beeline-tjenester eller bestille den til at blive sendt til dit nummer i form af SMS.

Trin 2

Få en liste over aktuelle tilsluttede tjenester ved at kontakte supporttjenesten på 0611. Vent på operatørens svar og bed ham om de nødvendige oplysninger.

Trin 3

Ring * 111 # på det numeriske tastatur på din mobiltelefon som en alternativ måde at se tjenester på Beeline på. Gå til punktet "Mine tjenester" i den åbnede menu "My Beeline". Som et resultat modtager du også data om de aktuelt tilsluttede data via SMS. Denne service giver dig også mulighed for at aktivere eller deaktivere forskellige funktioner. Her kan du abonnere for at modtage referenceoplysninger fra operatøren, vælge passende mobilunderholdning.

Trin 4

Log ind på "Personlig konto" på operatørens officielle hjemmeside efter at have gennemført en kort registreringsprocedure i systemet. Du kan få adgangskoden til at få adgang til den med det samme ved at ringe * 110 * 9 # på din telefon. I "Personlig konto" kan du ikke kun finde ud af de tilsluttede Beeline-tjenester, men også deaktivere unødvendige tjenester uafhængigt.

Trin 5

Kontakt operatørens kontor nærmest dit hjem for at se tjenesterne på Beeline. Centrets specialister hjælper dig med at få adgang til de aktuelle muligheder og konfigurere dem efter behov. Glem ikke at medbringe dit pas.

Anbefalede: