Sådan Tilsluttes En Smartphone Til Et Tv

Sådan Tilsluttes En Smartphone Til Et Tv
Sådan Tilsluttes En Smartphone Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Smartphone Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes En Smartphone Til Et Tv
Video: Используйте данные своего мобильного телефона для потоковой передачи ТВ 2024, Kan
Anonim

Evnen til at forbinde en smartphone til et tv giver sin ejer mulighed for at bruge sidstnævnte som en ret stor skærm. Dette gælder især når du ser fotos og videoer fra en mobiltelefon.

Sådan tilsluttes en smartphone til et tv
Sådan tilsluttes en smartphone til et tv

Der er mange muligheder for at forbinde en smartphone til et tv. Men som regel bruges kun 3 hovedtyper af forbindelse:

  • via HDMI;
  • via USB;
  • Brug af Wi-Fi.

Sådan tilsluttes din telefon til et tv via HDMI

Hvis dit tv har et HDMI-stik, kan du slutte din telefon til tv'et gennem det. Ideelt set understøtter smarttelefonen HDMI-grænsefladen, men dens fravær begrænser ikke brugeren i denne forbindelse. Den eneste ulempe ved denne type forbindelse er behovet for at købe en speciel adapter eller et kabel. Men de utvivlsomme fordele ved denne type telefon-til-tv-forbindelse er fraværet af en forsinkelse i transmission af information og den høje kvalitet af billeder og video.

For at forbinde en smartphone til et tv via HDMI skal du slutte et kabel til en mobilenhed. Hvis der ikke er noget HDMI-stik i din smartphone, skal du desuden købe en adapter og tilslutte et HDMI-kabel via et USB-stik. De fleste telefoner skal starte automatisk opsætning, når de er tilsluttet. Hvis dette ikke sker, kan du selv konfigurere HDMI-spejling af billeder til tv'et. For at gøre dette skal du blot vælge HDMI-signalkilden i menuen på tv'et og smartphonen. Hvis tv'et har flere slots af samme type, skal du derudover i indstillingerne vælge det nøjagtige stik, gennem hvilket forbindelsen foretages.

Hvis det er muligt at købe et HDMI-kabel, er det bedre at bruge denne særlige metode til at forbinde en smartphone til et tv.

Sådan tilsluttes en smartphone til et tv via USB

Tilslutning af et tv til en telefon via et USB-kabel betragtes som den mest populære måde. Alt du behøver er selve kablet. Ulempen ved denne metode er, at smartphonen bruges som en simpel lagerenhed. Det er, det er umuligt at duplikere billeder. Du kan kun vælge filer fra listen og åbne dem.

Sådan tilsluttes en smartphone til et tv via Wi-Fi

Nu er markedet dækket af nye typer tv. De kaldes smart TV eller Smart TV. De adskiller sig primært ved, at de har et indbygget Wi-Fi-modul og kan afspille forskellige applikationer, film, fotos og musik fra Internettet. Derudover kan du nemt forbinde din smartphone til et sådant tv på tre måder.

Den første metode er kun egnet til dem, der bruger et tv og en telefon af samme mærke. For eksempel kan Samsung-tv og smartphones tilsluttes via all share-funktionen. All Share play bruges til at overføre billeder, dokumenter, videoer og musik fra din telefon. Også, Samsung tilbyder sine brugere All Share-kontrolfunktionen, som giver dig mulighed for at styre udstyr fra en mobiltelefon.

For at bruge funktionen All Share skal du starte applikationen, registrere, acceptere vilkårene for brug, og når du har indtastet dine data, skal du klikke på knappen "Login".

For at forbinde en LG-smartphone til et tv af samme mærke skal du bruge funktionen Smart Share.

Sådan tilsluttes din telefon til et tv via Wi-Fi Direct

  1. På telefonen skal du i indstillingselementet finde afsnittet "Trådløse netværk". I dette afsnit skal du vælge Wi-Fi Direct-elementet og aktivere det. Hvis der ikke er nogen Wi-Fi Direct-funktion i indstillingerne, er denne metode til at forbinde smartphone til tv'et ikke egnet til brugeren.
  2. Gå til fanen Netværk i Smart TV-menuen og aktiver Wi-Fi Direct.
  3. Når Direct er blevet aktiveret på to enheder, kan du vælge en smartphone, der skal tilsluttes på tv'et. Når du har valgt din telefon, skal du bekræfte dine handlinger. Efter bekræftelse genereres et billede fra telefonen på tv-skærmen.

Anbefalede: