Sådan Tilføjes En MTS-abonnent Til Sortlisten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En MTS-abonnent Til Sortlisten
Sådan Tilføjes En MTS-abonnent Til Sortlisten

Video: Sådan Tilføjes En MTS-abonnent Til Sortlisten

Video: Sådan Tilføjes En MTS-abonnent Til Sortlisten
Video: James Spader Breaks Down His Character on "The Blacklist" | Amanpour and Company 2024, Kan
Anonim

På trods af alle de åbenlyse fordele har mobilkommunikation nogle flere ulemper. Nu taler vi ikke om dårlig dækning eller høje omkostninger ved takster, men om andre abonnenter, som jeg ikke vil tale med. Du kan slippe deres opkald, eller du kan blot føje dem til den sorte liste.

Sådan tilføjes en MTS-abonnent til sortlisten
Sådan tilføjes en MTS-abonnent til sortlisten

Instruktioner

Trin 1

Kontakt operatøren af supporttjenesten for at sortliste MTS-abonnenten. Hvis en person generer dig, kan hans opkald let blokeres på denne måde. Fortæl operatøren telefonnummeret til den abonnent, som du ikke vil kommunikere med. I den nærmeste fremtid føjes denne persons mobiltelefonnummer til din sortliste.

Trin 2

Brug tjenesten Call Barring fra MTS. Essensen af denne tjeneste er som følger: Du kan midlertidigt afvise alle indgående og udgående opkald, både i det lokale netværk og under roaming. Dette er ikke særlig praktisk, hvis du stadig vil tale med nogen. Men hvis du har brug for at tilføje mere end et dusin abonnenter til listen over uønskede opkald, er denne tjeneste en reel vej ud. Så snart du ikke længere har brug for det, skal du kontakte operatøren eller deaktivere det selv via mobilmenuen. Alt vender tilbage til det normale.

Trin 3

Opret din egen sortliste på selve maskinen. Mange telefoner har en uønsket opkaldsspærringsfunktion, der kan konfigureres på forskellige måder, men den fungerer den samme overalt. En person på din liste over uønskede opkald vil høre usædvanligt korte bip hver gang de ringer til dig. Dette er selvfølgelig ikke så kortfattet som i tilfælde af blokering direkte af mobiloperatøren, når en person hører, at du er ude af netværksdækningsområdet, men ikke desto mindre er dette et meget effektivt middel.

Trin 4

Så for at tilføje en abonnent til sortlisten skal du gå til mobiltelefonindstillingerne. Gå derefter til emnet "Opkald" (på nogle modeller af mobiltelefoner er der et særligt emne "Telefonbeskyttelse").

Trin 5

Derefter skal du vælge punktet "Sort liste" og indtaste telefonnumrene i alle abonnenter, som du ikke vil tale med. Hvis abonnentens telefonnummer er registreret i din telefonbog, kan du vælge det direkte derfra.

Anbefalede: