Sådan Ved Du, Om Din Telefon Er ændret I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ved Du, Om Din Telefon Er ændret I
Sådan Ved Du, Om Din Telefon Er ændret I

Video: Sådan Ved Du, Om Din Telefon Er ændret I

Video: Sådan Ved Du, Om Din Telefon Er ændret I
Video: AudioKey Hands-On: Ændring af lytteindstillinger | MED-EL 2024, Kan
Anonim

Det sker ofte, at når du prøver at ringe til en bestemt abonnent, viser det sig, at nummeret tilhører en anden person. Der er flere metoder, du kan bruge til at finde ud af nøjagtigt, om et telefonnummer er ændret.

Sådan ved du, om din telefon er ændret
Sådan ved du, om din telefon er ændret

Nødvendig

  • - mobiltelefon eller fasttelefon
  • - Internetadgang.

Instruktioner

Trin 1

For at finde ud af, om telefonnummeret til en abonnent på mobilnetværket er ændret, skal du ringe til ham og spørge den person, der svarede dig direkte. Denne metode er kun relevant i tilfælde, hvor nummeret er aktivt, og det sker således, at efter at have afbrudt abonnenten, forbliver hans tidligere nummer ubrugt i lang tid. I dette tilfælde informerer systemet dig om, at abonnenten ikke er i netværkets dækningsområde.

Trin 2

Hvis du vil vide, om nummeret på en abonnent, der ikke er tilgængelig til et opkald, er ændret, skal du sende ham en SMS-besked, som han kan læse, når telefonen er tændt, når han tænder den og er inden for netværksdækningsområdet. Indstil den maksimale ventetid for meddelelseslevering i telefonens indstillinger, aktiver også leveringsrapporten, hvis du ikke tidligere har konfigureret den til dette nummer. I dette tilfælde kan du blive underrettet om abonnentens tilstedeværelse i netværket, så snart hans telefon er tilgængelig.

Trin 3

Brug de særlige mapper i din by for at finde ud af, om telefonnummeret til en abonnent på bytelefonnettet er ændret. Bemærk, at databaser med sådanne mapper kan have forældede oplysninger.

Trin 4

Du kan finde dem på hjemmesiderne og foraene i din by samt bruge databasen over telefonnumre på hjemmesiden nomer.org, som giver information om abonnenterne på bytelefoncentraler i Rusland, Ukraine, Kasakhstan og andre nabolande. Et opkald til dette telefonnummer er irrelevant her, for når du afbryder det, hører du i de fleste tilfælde de samme bip, som normalt opstår, når du ringer til en gratis linje.

Trin 5

Du kan også finde ud af om ændringer i bynumre fra telefonselskabet på dets officielle hjemmeside. Dette sker undertiden, når der sker ændringer i byens automatiske telefoncentral.

Anbefalede: