Sådan Tilsluttes En To-kanals Forstærker

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En To-kanals Forstærker
Sådan Tilsluttes En To-kanals Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En To-kanals Forstærker

Video: Sådan Tilsluttes En To-kanals Forstærker
Video: Kig med og se hvordan man tilslutter en equalizer til en forstærker! 2024, Kan
Anonim

Enhver 2-kanals forstærker er velegnet til både en subwoofer og tilslutning af kraftige højttalere til den. Det er overkommeligt og let at installere, hvilket gør det meget populært blandt billydentusiaster.

Sådan tilsluttes en to-kanals forstærker
Sådan tilsluttes en to-kanals forstærker

Nødvendig

et sæt nøgler, en skruetrækker, en tynd ståltråd, et sæt til installation af en forstærker

Instruktioner

Trin 1

Når du installerer forstærkeren, skal du prøve at placere den under forsædet på bilen, hvis det er muligt. Sørg for, at der ikke er nogen luftkanaler eller udstyr installeret under sædet. Installer forstærkeren på samme side som batteriet - dette hjælper med at forkorte forsyningsledningerne.

Trin 2

Fjern forsædet, frakobl stikket til elvarme og sædejustering. Træk sædet forsigtigt ud af bilen. Dette letter arbejdet med at tilslutte forstærkeren og gør det lettere for dig at fastgøre forstærkeren i dens fremtidige placering.

Trin 3

Fjern plastikrammen.

Trin 4

Lav et power plus. For at gøre dette skal du finde bølgepap af den almindelige ledningsnet under hætten. Rul isoleringstapen, der fastgør kanten af bølgepap, for at trække strømkablet igennem det.

Trin 5

Før en tynd ståltråd gennem bølgepap og skub den ind i kabinen, indtil enden vises i kabinen. Tilslut enden af strømledningen til enden af ledningen. Træk strømkablet gennem ribben under emhætten. Dæk forkant af bælgen med bånd for at forhindre vand i at komme ind i motorrummet, når du kører i regnvejr.

Trin 6

Tilslut et kort strømkabel med sikringsholderen tilsluttet batteriets positive. Tilslut strømkablet til en fri kontakt på sikringsholderen. Fastgør sikringsholderen, så der er let adgang til at udskifte sikringen. Tilslut den anden ende af strømledningen til den positive side af forstærkerens strømforsyningsblok.

Trin 7

Lav en effekt minus. For at gøre dette skal du finde en bolt ved siden af forstærkeren, der er forbundet til bilens karosseri. Skru bolten af, rengør malingen under bolthovedet, og vikl den afisolerede ende af den negative ledning rundt om bolten i en omgang i retning af boltspændingen. Installer bolten, og stram den godt. Tilslut den anden ende af ledningen til den negative af forstærkerens strømforsyning.

Trin 8

Kør signalkablet og kontrolledningen for at tænde forstærkeren under gulvtæppet. Tilslut disse ledninger til din forstærker og radio.

Trin 9

Kør højttalerkablerne til forstærkeren, og tilslut den. Før alle kabler i det samme ledningsnet, kun signalkablet føres separat.

Trin 10

Fastgør forstærkeren under sædet med metalskruer.

Trin 11

Tænd for forstærkeren, og juster den.

Trin 12

Installer plastkarmen.

Trin 13

Installer forsædet.

Anbefalede: