Sådan Aktiveres Et Sim-kort MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Et Sim-kort MTS
Sådan Aktiveres Et Sim-kort MTS

Video: Sådan Aktiveres Et Sim-kort MTS

Video: Sådan Aktiveres Et Sim-kort MTS
Video: Телефон не видит сим-карту? Не беда - исправляем эту ошибку! 2024, Marts
Anonim

Købet af et nyt SIM-kort fra mobiloperatøren MTS forudsætter dets anvendelse. Og brug kræver igen aktivering af kortet. Denne procedure kan udføres på flere måder.

Sådan aktiveres et sim-kort MTS
Sådan aktiveres et sim-kort MTS

Instruktioner

Trin 1

Hvis der købes et SIM-kort i en officiel MTS-butik, er den nemmeste måde at aktivere det på at bede en salgsassistent om at udføre denne handling. Dette er en af de gratis tjenester, der tilbydes af saloner fra alle større mobiloperatører.

Trin 2

Hvis det af en eller anden grund ikke er muligt, skal du prøve at indsætte et SIM-kort i enheden - mange af de nyeste pakker understøtter den automatiske aktiveringsfunktion. Tænd for din telefon, og ring til et hvilket som helst gratis kortnummer, der er angivet i kontrakten. Derefter aktiveres den mobile enhed automatisk automatisk efter det.

Trin 3

En anden måde at aktivere et SIM-kort giver abonnenterne en særlig tjeneste, som du kan få adgang til ved at ringe til 737-8081. Glem ikke at angive den internationale kode for Rusland - +7 og Moskva - 495. Efter operatørens svar skal du navngive kodeudtrykket eller det valgte ord, når du indgår brugeraftalen på købstidspunktet. Desværre tager denne metode til aktivering af et SIM-kort ret lang tid - ifølge forsikringerne om MTS ikke mere end en dag, men ikke mindre end to timer.

Trin 4

Hvis du har en computer og internetadgang, kan du bruge virksomhedens specialiserede onlineaktiveringstjeneste. For at gøre dette skal du gå til siden www.activate.prostomts.ru i din browser og angive din takst i kataloget over startvinduet, der åbnes. Udfyld de krævede felter i det næste vindue. Disse inkluderer personlige oplysninger, pasnummer, e-mail-adresse og mobiltelefonnummer. Brug specialknappen "Send til aktivering".

Trin 5

Bemærk, at aktiveringen af det købte SIM-kort skal udføres inden for syv arbejdsdage! Glem heller ikke at genopfylde kontoen på kortet - hvis saldoen er nul, er det umuligt at aktivere. Minimumsbeløbet for den første påfyldning er angivet i beskrivelsen af den valgte takstplan.

Anbefalede: