Sådan Oprettes Skift Af Kanaler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Skift Af Kanaler
Sådan Oprettes Skift Af Kanaler

Video: Sådan Oprettes Skift Af Kanaler

Video: Sådan Oprettes Skift Af Kanaler
Video: Вязание Шнура на Куколке | Вязание Мастер Класс | Рукоделие 2024, April
Anonim

Et specielt numerisk tastatur findes på tv-fjernbetjeningen for at skifte kanal. Dataindgangen på de skiftede kanaler udføres i forskellige tilstande.

Sådan oprettes skift af kanaler
Sådan oprettes skift af kanaler

Er det nødvendigt

fjernbetjening

Instruktioner

Trin 1

Læs omskiftningskanal for kanal i din tv-model i brugervejledningen. Sørg for, at den kan skifte mellem tastaturinput med enkelt og fler tegn.

Trin 2

Hvis tilstandsændringen er tilgængelig, og den krævede knap på fjernbetjeningen ikke er tilgængelig, kan du udskifte fjernbetjeningsenheden med en anden fjernbetjening, der passer til din tv-model og vil have en speciel knap med funktionen til at skifte tilstand af indtastning af udsendelseskanalnumre. Dette er ret praktisk for dem, der kan se et stort antal kanaler.

Trin 3

Undersøg omhyggeligt knapperne på fjernbetjeningen og find en knap med betegnelsen - / - på, dette vil være tilstandskontakten. I indgangstilstand med enkelt tegn skal du bare trykke på knappen, der svarer til det kanalnummer, du vil tænde. Dette er praktisk for dem, der ikke har konfigureret mere end 9 kanaler og ikke behøver at indtaste tocifrede numre.

Trin 4

Hvis du har indstillet flere positioner for de modtagne kanaler, skal du bruge denne knap til at skifte tilstand. For eksempel, hvis du har brug for at skifte til kanal nummer 18, så kan du i normal tilstand kun skifte det ved at trykke på pileknappen efter kanal 9, og i tosymbolstilstand kan du blot trykke på tallene 1 og 8 i rækkefølge.

Trin 5

Hvis din fjernbetjening ikke understøtter en af inputtilstande, skal du bruge kanalskiftemetoden som normalt for dig. Bemærk, at nogle fjernsyn understøtter begge tilstande for indtastning af kanalnumre på samme tid. Hvis du har brug for at skifte til en af kanalerne i top ti, skal du bare indtaste nummeret og vente på, at det skifter. Hvis du har brug for at skifte til to-tegnstilstand, skal du straks trykke på det andet ciffer.

Anbefalede: