Sådan Indstilles Kanaler På Et Sony Bravia TV

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Kanaler På Et Sony Bravia TV
Sådan Indstilles Kanaler På Et Sony Bravia TV

Video: Sådan Indstilles Kanaler På Et Sony Bravia TV

Video: Sådan Indstilles Kanaler På Et Sony Bravia TV
Video: Настройка и использование функции Smart TV в телевизорах BRAVIA 2024, April
Anonim

Alle i hans liv måtte indstille kanaler på forskellige tv-modeller. Deres søgningsproces er omtrent den samme. Dette gælder også for Sony Bravia TV. På nogle modeller kan du indstille kanaler uden at bruge fjernbetjeningen.

Sådan indstilles kanaler på et Sony Bravia TV
Sådan indstilles kanaler på et Sony Bravia TV

Instruktioner

Trin 1

Brug den automatiske søgefunktion til alle tilgængelige tv-kanaler til din Sony Bravia-model. På forsiden af tv-panelet er der en Menu-knap. Hold den i et par sekunder for at starte kanalindstillinger. Fjernbetjeningen kan også bruges til dette formål. "Menu" og "Auto kanalsøgning" vises på tv-skærmen. Vent på, at indstillingen af de fundne kanaler er færdig. Når proceduren er afsluttet, vender dit tv tilbage til normal visningstilstand.

Trin 2

Du kan indstille kanaler manuelt. Du kan starte denne tilstand ved hjælp af dedikerede knapper på din fjernbetjening eller på panelet på dit Sony TV. Kanalfrekvensen justeres med + - knapperne. Derefter skal du justere signalkvaliteten ved hjælp af funktionen "Finjustering". Gentag disse trin for hver tv-kanal.

Trin 3

For at flytte fra et punkt til et andet i tv-menuen skal du bruge knapperne til at justere lydstyrken. På nogle modeller af Sony-tv'er skal den fundne kanal i automatisk søgningstilstand være rettet til senere lagring ved at trykke på visse knapper på fjernbetjeningen.

Trin 4

Find vejledningen til dit Sony Bravia TV og læs det. Se afsnittet om kanalopsætning. Hvis du ikke fik denne vejledning sammen med tv-systemkittet, kan du downloade det på det officielle Sony-websted eller ved hjælp af andre internetressourcer. Hvis du ikke var i stand til at indstille kanalerne på dit tv, skal du ringe til teknisk support. Der vil du blive forklaret detaljeret hele installationsprocessen, fra start til slut. Servicetelefonnummeret er angivet i dokumentationen.

Trin 5

Hvis du bruger satellitudstyr og ikke en konventionel antenne, skal du indstille kanalerne direkte på selve modtageren.

Anbefalede: