Sådan Styres PST-3202 Strømforsyningen Over Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styres PST-3202 Strømforsyningen Over Netværket
Sådan Styres PST-3202 Strømforsyningen Over Netværket

Video: Sådan Styres PST-3202 Strømforsyningen Over Netværket

Video: Sådan Styres PST-3202 Strømforsyningen Over Netværket
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, Kan
Anonim

Måleudstyr er ofte forbundet til en COM-port. Dette giver dig mulighed for eksternt at foretage aflæsninger eller justere udstyrets parametre. Lad os oprette forbindelse til multimeteret over netværket ved hjælp af MOXA NPort Model 5650I-8-DT Seriel Port Server, som ofte bruges i forskellige virksomheder.

PST-3202 strømforsyning
PST-3202 strømforsyning

Nødvendig

  • - strømforsyning PST-3202;
  • - Seriel port server, for eksempel MOXA NPort 5650;
  • - Ethernet-netværkskabel
  • - DB9F-DB9F kabel;
  • - Personlig computer.

Instruktioner

Trin 1

MOXA NPort Serial Port Server har flere COM-porte til tilslutning af serielle enheder og flere Ethernet-porte til tilslutning af serveren til netværket.

Det skal være forbundet via Ethernet til netværket, og du skal kende enhedens IP-adresse. Adressen vises på LCD-skærmen på frontpanelet.

MOXA NPort 5650i-8-DT Seriel Port Server
MOXA NPort 5650i-8-DT Seriel Port Server

Trin 2

Lad os starte med at indstille de serielle portindstillinger, som vi skal tilslutte strømforsyningen til. Lad os forbinde MOXA-serveren til det lokale netværk og oprette forbindelse til den via webgrænsefladen. Lad os gå gennem enhver browser ved hjælp af IP-adressen til MOXA-serverens kontrolpanel. I indstillingerne skal du åbne sektionen Serielle indstillinger, vælge den ønskede port og indstille dens indstillinger.

Trin 3

For at kontrollere strømforsyningen over netværket bruger vi den serielle port, som den er tilsluttet, som en TCP-server. For at gøre dette skal du gå til afsnittet Driftsindstillinger gennem webgrænsefladen og vælge TCP-serverens driftstilstand for denne port.

Trin 4

Lad os nu forbinde PST-3202 strømforsyningen eller andet udstyr, som du vil styre eksternt, til COM-porten. Denne strømforsyning forstår sproget i meget enkle kommandoer, som vi sender til det via netværket. For eksempel for at læse den specificerede spænding i kanal 2 skal du sende kommandoen CHAN2: VOLT? Til strømforsyningens COM-port, og for at indstille spændingen til 5, 2 V ved dens output skal du sende kommandoen CHAN2: VOLT 5.2.

For at kontrollere strømforsyningen har du brug for ethvert klientprogram, der kan oprette forbindelse til en TCP-server og sende kommandoer over netværket. Du kan selv skrive klienten eller bruge ethvert færdigt program.

Anbefalede: