Hvorfor Fungerer Lyden I Højttalerne Ikke?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Fungerer Lyden I Højttalerne Ikke?
Hvorfor Fungerer Lyden I Højttalerne Ikke?

Video: Hvorfor Fungerer Lyden I Højttalerne Ikke?

Video: Hvorfor Fungerer Lyden I Højttalerne Ikke?
Video: Brille | Hvorfor blir ikke ballettdansere svimle? | discovery+ Norge 2024, April
Anonim

Problemer med lydgengivelse gennem højttalere kan være hardware og software. Hardwarefejl inkluderer lydkort- og højttalerfejl, softwarefejl - forkert installeret driver, virus, systemfejl osv.

Hvorfor fungerer lyden i højttalerne ikke?
Hvorfor fungerer lyden i højttalerne ikke?

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at højttalerne er tilsluttet - LED'en på deres front skal være tændt. Rør ved stikket med fingeren for at kontrollere, at det fungerer - der kommer en brummen fra de arbejdende højttalere.

Trin 2

Kontroller, om højttalerne er tilsluttet korrekt til computeren. På bagsiden af systemenheden er lydstikket markeret med en grøn farve eller et hovedtelefonbillede foran - med et hovedtelefonbillede. Hvis højttalerne er tilsluttet korrekt, og der ikke er nogen lyd, skal du udskifte dem med hovedtelefoner. Hvis der udsendes lyd gennem hovedtelefonerne, er problemet stadig i højttalerne.

Trin 3

Vær opmærksom på lydstyrkeikonet i bakken (nederste højre hjørne af skærmen). Hvis det er overstreget, skal du højreklikke på det og vælge kommandoen "Aktivér" i genvejsmenuen.

Trin 4

Hvis ikonet ser normalt ud, skal du dobbeltklikke på det for at åbne lydstyrkeindstillingsvinduet. Bemærk, hvis der er et flueben ud for Fra. alle”i afsnittet“Generelt”. Juster lydstyrkeskyderne til et normalt niveau.

Trin 5

Du kan kontrollere lydstyrkeindstillingerne forskelligt, hvis ikonet ikke vises i bakken. Dobbeltklik på ikonet Lyde og lydenheder i kontrolpanelet. På fanen "Lydstyrke" skal du sørge for, at feltet ud for "Dæmp lyd" ikke er markeret. Gå til fanen "Audio" og klik på "Volume". Fjern om nødvendigt afkrydsningsfeltet ud for "Fra". og juster lydstyrken ved hjælp af skyderne.

Trin 6

Lyden kan dæmpes af systemet. Tryk på Win + R-tasterne, og indtast kommandoen services.msc i programstartervinduet. Find Windows Audio på listen over tjenester. Dens status skal være "Working". For at starte en tjeneste skal du højreklikke på dens navn og vælge Start.

Trin 7

Hvis der ikke er nogen lydstyrkeindstillinger tilgængelige, kan der være et problem med driveren. Højreklik på ikonet "Denne computer", og vælg kommandoen "Egenskaber". Klik på Enhedshåndtering under fanen Hardware. Enheder, for hvilke driverne ikke er installeret korrekt, er markeret med gule spørgsmål og udråbstegn. Download om nødvendigt driveren til lydkortet fra producentens websted og installer det.

Trin 8

Det defekte kort vises ikke i enhedsadministratoren. Hvis du har installeret et udvidelseskort, skal du frakoble systemenheden fra netværket, fjerne sidepanelet og fjerne kortet fra stikket. Tør kontaktpuderne af med et almindeligt viskelæder, og sæt kortet forsigtigt tilbage - denne handling hjælper ofte, hvis problemet var kontaktoxidation.

Anbefalede: