Sådan Styrkes Dit Cellulære Signal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Styrkes Dit Cellulære Signal
Sådan Styrkes Dit Cellulære Signal
Anonim

Fremskridt inden for mobiltelefonteknologi står ikke stille. Nye mobilkommunikationsstandarder er dukket op: forældede GPRS, EDGE, nye 3G, 4G er allerede på vej. Men desværre er det kun indbyggere i megalopoliser, der føler de nye teknologier fuldt ud.

Sådan styrkes dit cellulære signal
Sådan styrkes dit cellulære signal

Instruktioner

Trin 1

I en stor by er der mange hindringer for god cellulær signalmodtagelse. Disse er underjordiske passager, højhuse, metro, signalet falder selv i busser og biler.

Der er flere måder at forstærke signalet og opnå ensartet modtagelse.

Hvis du har brug for en lille signalforstærkning, skal du købe en antenneforstærker. Det kan bruges med enhver form for mobilenhed. Forstærkeren er lille i størrelse (ca. 25 * 35 mm og 0,3 mm i tykkelse) og installeres under mobiltelefonbatteriet ved blot at lime den på bagpanelet.

Antenneforstærker distribuerer elektromagnetisk energi og øger effekten af det transmitterede signal.

Omkostninger - fra 1000 rubler.

Trin 2

For at forstærke signalet på et kontor, en lejlighed eller en kælder skal du installere en gsm-repeater. Det er en tovejs forstærker af antennetypen. En repeater er installeret uden for bygningen. Funktionsprincippet adskiller sig ikke fra almindelige antenner, først signalet modtages, derefter forstærkes det, og direkte transmitteres signalet til mobiltelefonen.

Repeateren fungerer i 900 eller 1800 MHz båndene og understøtter også Damps, CDMA450, CDMA800 frekvenser. I dækningsområdet for en simpel repeater når antallet af samtidige opkald til 12. Hvis vi taler om dyre komplekse systemer, stiger bjælken til samtidige opkald til 100-150.

Omkostningerne ved en højkvalitets gsm-repeater er omkring 20 tusind rubler.

Trin 3

Hvis signalforstærkning fra gsm repeater ikke er nok for dig, skal du installere en booster.

Boosteren er en gsm-standard signalforstærker, driftsprincippet adskiller sig praktisk talt ikke fra repeateren. Den eneste forskel er, at booster kun sender et signal til en telefon. Den maksimale forstærkning af det cellulære signal kan opnås ved at forbinde booster ved hjælp af en gsm-ledning ("gennem antenneadapteren"). Fordelene ved booster inkluderer også tilstedeværelsen af et støjdæmpningsfilter og en lang signalmodtagelsesafstand (mindst 30-35 km til "tårnet").

Omkostningerne ved booster er fra 10 tusind rubler.

Anbefalede: