Sådan Transporteres En Påhængsmotor

Indholdsfortegnelse:

Sådan Transporteres En Påhængsmotor
Sådan Transporteres En Påhængsmotor

Video: Sådan Transporteres En Påhængsmotor

Video: Sådan Transporteres En Påhængsmotor
Video: How I store and transport my Tohatsu 9.8hp outboard. 2024, Kan
Anonim

En bådmotor er en kompleks og dyr mekanisme, der kræver omhyggelig håndtering. Dette gælder ikke kun for dets drift, men også for andre aspekter, herunder transport, når motoren ikke kan fungere som en motor. Transport med landtransport har en række funktioner, der skal tages i betragtning.

Sådan transporteres en påhængsmotor
Sådan transporteres en påhængsmotor

Instruktioner

Trin 1

Transport i opretstående position: Den mest korrekte måde at transportere motoren på (såvel som at opbevare den) er at være lodret, svarende til den, hvor den bruges på en båd. Når du transporterer oprejst, skal du sikre dig, at der er tilstrækkelig afstand mellem motorens bund og vejen, ellers kan motoren blive beskadiget under transporten. Hvis afstanden ikke er tilstrækkelig, er transport i foldet position mulig, f.eks. Med et akterspejl. Brændstoftanken bør ikke fyldes til kapacitet, da benzin ekspanderer i volumen, når den opvarmes. Dette kan føre til trykopbygning inde i brændstoftanken og dermed til brændstoflækage og brandfare.

Trin 2

Transport af en totaktsmotor vandret Transport af en totaktsmotor vandret er normalt ikke kritisk, men der er et par nuancer at overveje. Først og fremmest bør benzin ikke få lov til at strømme ud af karburatoren. Gearkassen ("ben") skal være lavere end motoren. For at undgå skader skal du støtte motoren sikkert og placere et tykt materiale under den.

Trin 3

Transport af firetaktsmotoren vandret Firetaktsmotoren kan kun transporteres på højre side, ellers kan der lækkes olie fra krumtaphuset og komme ind i topstykket, hvilket kan beskadige motoren. Du skal også være opmærksom på dens fastsættelse og polstring. Som med en totaktsmotor må en 4-takts gearkasse ikke være højere end motoren.

Anbefalede: