Sådan Transporteres Et LCD-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Transporteres Et LCD-tv
Sådan Transporteres Et LCD-tv

Video: Sådan Transporteres Et LCD-tv

Video: Sådan Transporteres Et LCD-tv
Video: S-Class W223 - Apple TV + Доп мультимедиа на монитор водителя 2024, April
Anonim

Uanset hvor nøje du planlægger dit træk, er det usandsynligt, at det kom til at tænke igennem de mindste detaljer i transporten af enhver skrøbelig genstand. Men nogle husholdningsapparater kræver mere omhyggelig håndtering, såsom LCD-tv.

Sådan transporteres et LCD-tv
Sådan transporteres et LCD-tv

Er det nødvendigt

  • - fabriksemballage fra tv'et
  • - stor kasse.

Instruktioner

Trin 1

Et LCD-tv er meget skrøbeligt, og den største fare er ikke ved et uheld at beskadige skærmen. Selv et par døde pixels kan ødelægge din nydelse af at se dine yndlingsfilm, for ikke at nævne problemer som en revne på skærmen! Vær derfor ekstra forsigtig, når du transporterer dit LCD-tv.

Trin 2

Det er godt, hvis du stadig har den originale tv-emballage. Mange ejere lægger kasser med udstyr i mezzaninen eller i spisekammeret uden at smide engang emballagenes skumfragmenter. I så fald vil flytningen være den nemmeste. Anbring LCD-tv'et i det, som det blev leveret til dig.

Trin 3

Hvis den originale emballage ikke er tilgængelig, kan du prøve at finde en erstatning for den. Enhver stor kasse i den rigtige størrelse vil være praktisk. Fastgør tv'et indeni, så det ikke dingler eller vibrerer under kørsel. Til dette kan du bruge tøj, håndklæder eller lignende.

Trin 4

Når det er vanskeligt at finde kassen, kan LCD-tv'et transporteres uden den, men med alle forholdsregler. Hvis du har din egen taxa. Metoden er ikke den bedste, men hvis der ikke er andre muligheder, bliver du nødt til at gøre det.

Trin 5

Prøv ikke at gå for hurtigt, kom ikke i gang og brems ikke brat. Anbring kassen med enheden lodret - dette er den sikreste position. Hvis dette ikke virker, skal du placere tv-matrixen op og ikke ned. Sørg for, at kassen ikke rammer hårde eller skarpe genstande.

Anbefalede: