Sådan Genstarter Du Afspilleren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Genstarter Du Afspilleren
Sådan Genstarter Du Afspilleren

Video: Sådan Genstarter Du Afspilleren

Video: Sådan Genstarter Du Afspilleren
Video: iPhone 8 / iPhone X: how to Force Restart, enter recovery, and DFU mode 2024, April
Anonim

Spillere gør vores liv meget lettere, så du altid kan have de nyeste episoder af din yndlingsserie med dig og lytte til musik i kø og ikke andre menneskers samtaler. Men som enhver anden teknik har spillerne en vane med at fryse op, når du har mest brug for dem. I de fleste tilfælde løser genstart af afspilleren et uventet problem.

Sådan genstarter du afspilleren
Sådan genstarter du afspilleren

Nødvendig

  • - instruktion
  • - en nål, stift eller papirclips

Instruktioner

Trin 1

Hvis du er hjemme, skal du kigge efter instruktioner. Dette punkt bør ikke overses. Nu er der mange forskellige spillermodeller, og reglerne for deres drift varierer undertiden markant. Genstart af afspilleren er en standardhandling, der skal ordineres i enhver brugermanual. Hvis instruktionerne går tabt, eller hvis du ikke er hjemme, skal du prøve at genstarte afspilleren selv.

Trin 2

Tryk på tænd / sluk-knappen på afspilleren, og hold den nede, indtil skærmen slukkes. Tryk derefter på knappen igen, og tænd enheden.

Trin 3

Hvis enheden ikke reagerer, skal du kigge efter et nulstillingshul på sagen. Det er normalt placeret på bagsiden eller siden af afspilleren og er markeret med ordene "Nulstil". Indsæt nålen i hullet med en stump ende. Hvis du ikke har en nål, gør en nål, tandstikker, papirclips, pen eller automatisk blyantpåfyldning. Sjæklen fra øreringe kan hjælpe piger. Hold, indtil afspilleren slukker. Tænd den derefter med tænd / sluk-knappen.

Trin 4

Nogle gange for at genstarte afspilleren er det nødvendigt at trykke på en anden knap sammen med "Resert" for at tvinge genstart. Prøv at holde tænd / sluk-knappen nede samtidig med Resert - dette er den mest sandsynlige kombination. Hvis det ikke virker, skal du kigge efter oplysninger om genstart af afspilleren til din specifikke model. Eksperimenter ikke med at finde den rigtige kombination selv.

Trin 5

Hvis afspilleren ikke reagerer på at trykke på knapperne, skal du slutte den til computeren med slukket og vente, indtil afspilleren registreres som en ekstern enhed. Brug installations-cd'en og genstart den ved hjælp af gendannelsesprogrammet ved at følge instruktionerne på skærmen. Vigtigt: Efter geninstallation gennem et specielt program går alle filer på afspilleren tabt. Hvis afspilleren derefter ikke genstarter, eller hvis den ikke registreres, når den er tilsluttet en computer, skal du kontakte servicecentret.

Anbefalede: