Sådan Opsættes Satellit Express AM22

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Satellit Express AM22
Sådan Opsættes Satellit Express AM22

Video: Sådan Opsættes Satellit Express AM22

Video: Sådan Opsættes Satellit Express AM22
Video: Сателлит Экспресс: как изменить дату и время на глюкометре 2024, April
Anonim

Parabolantennen er ikke længere eksotisk. Det giver dig mulighed for at modtage tv-signaler i høj kvalitet næsten hvor som helst. Derudover gør computeren, der er udstyret med et satellitkort som Skystar, det muligt at oprette forbindelse til det globale internet. At indstille en parabol til en satellit er ikke et stort problem. Du skal bare forstå kompasset og kende koordinaterne for den krævede satellit.

Sådan oprettes satellit Express AM22
Sådan oprettes satellit Express AM22

Nødvendig

computer, Skystar2-kort, tilpasset software, Fastsatfinder 1.6-program, Satellit Antenne Aligment-program

Instruktioner

Trin 1

Bestem koordinaterne for satellitten. For at gøre dette skal du bruge programmet Satellite Antenna Aligment, hvor du indtaster koordinaterne for din placering og derefter åbner fanen "azimut i solen". Programmet viser koordinaterne til satellitten Express AM22 og det tidspunkt, hvor solens position er på dette sted. Juster det i denne periode.

Trin 2

Saml og installer antennen, mens du husker, at der ikke vil være store genstande, der blokerer for synsfeltet inden for synslinjen. I den periode, som programmet angiver, skal du begynde at lede efter Express AM22-satellitten. Du skal vide, at offset-antennen har en offset-vinkel på ca. 35 grader. Sæt konvektoren til positionen "0". Juster antennen, så du frit kan flytte den op - ned og venstre - højre, desuden skal den ikke "falde" alene, glem ikke pålideligheden af fastgørelsen og så den ikke falder.

Trin 3

Start programmet Fastsatfinder. Indtast transponderparametrene, for eksempel 10974 SR 29207 V. Hvis de ikke er der, skal du registrere dem i programmets.ini-fil. Eller download den nye ini-fil til Fastsatfinder fra Internettet.

Trin 4

Tryk på den røde knap, og start søgningen efter en satellit. Ret antennen mod solen, og flyt derefter langsomt antennen til venstre og højre. Hvis det ikke findes, skal du enten hæve (øge skålens vinkel) eller sænke antennen et par grader og derefter langsomt dreje antennen fra venstre mod højre. Gentag denne handling, indtil du hører programmet bip. Dette vil ske, når du rammer satellitten. Nå den maksimale procentdel.

Trin 5

Juster først den maksimale værdi i azimut, og monter antennen i den retning. Derefter skal du nå det maksimale niveau i opstigningsvinklen og sikre denne retning. Glem ikke at kontrollere signalmodtagelsen, når du strammer, da der normalt kan forekomme en lille forskydning af parabolantennen.

Trin 6

Juster omformerens rotationsvinkel. Drej den, når du kigger på antennen, cirka 19 grader mod uret, kan du se dens værdi i Fastsatfinder og satellitantenne Aligment-softwaren. Opnå den maksimale værdi ved at dreje omformeren.

Anbefalede: