Sådan Opsættes Satellit-tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Satellit-tv
Sådan Opsættes Satellit-tv

Video: Sådan Opsættes Satellit-tv

Video: Sådan Opsættes Satellit-tv
Video: How to Setup & Scan your FTA Free to Air Satellite System 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv er blevet en del af millioner af russere og vinder fortsat flere og flere nye tilhængere. Normalt installerer og konfigurerer en specialist et sæt udstyr til modtagelse af satellit-tv-kanaler. Men dette arbejde er ikke så vanskeligt, at det ikke kan gøres alene.

Sådan opsættes satellit-tv
Sådan opsættes satellit-tv

Instruktioner

Trin 1

Når du køber et sæt udstyr, skal du være opmærksom på antennediameteren. For at få pålidelig modtagelse under alle forhold - for eksempel i tykke tordenskyer skal du tage en antenne med en spejldiameter på mindst 90 cm.

Trin 2

Køb et sæt skruer til vægmontering med det samme - normalt følger de ikke med antennen. Du skal også bruge to F-stik og et kabel i den korrekte længde for at forbinde modtageren og antennekonverteren.

Trin 3

Opsætning af en parabol begynder med en søgning på Internettet for at få oplysninger om de nøjagtige koordinater for den satellit, du er interesseret i. For at se Tricolor-tv-kanaler i den europæiske del af Rusland skal du for eksempel dirigere antennen til et punkt placeret seks grader til venstre for syd - hvis du står over for det. Satellitens højde over horisonten afhænger af det område, hvor du bor. Det er ikke nødvendigt at vide det, det er nok at se på den omtrentlige tilbøjelighed til de installerede antenner for dem, der allerede ser Tricolor TV.

Trin 4

Forsøg ikke at montere antennen for højt - for eksempel på tagryggen. I denne position, når det regner og ved temperaturer tæt på nul, vil det ise i vinden og få det til at stoppe modtagelsen. Prøv at installere det på et sted, der i det mindste er let lukket for vinden, mens linjen mellem antennen og satellitten ikke skal skjules af træer og andre genstande.

Trin 5

Forbind modtageren og antennekonverteren med et kabel med skruede F-stik (se rækkefølgen af deres installation på Internettet). Tilslut tv'et til modtageren med de medfølgende kabler, skift det for at modtage et eksternt signal. Tænd for tv'et, tryk på den røde knap på modtagerens fjernbetjening (for "Tricolor TV", for de andre modtagere, se den medfølgende vejledning). Et vindue med to skalaer skal vises på skærmen - signalniveauet og dets kvalitet. Indtil antennen er indstillet på satellitten, er skalaerne tomme.

Trin 6

Du skal bruge en assistent til at konfigurere. Du roterer antennen, assistenten informerer dig, hvis signalet fra satellitten er fanget. Du kan kommunikere via mobiltelefon. Bemærk, at moderne offset-antenner visuelt ser meget lavere ud end det sted, hvorfra de fanger signalet. Derfor kan underkanten for de nordlige regioner endda være visuelt rettet let ned i jorden.

Trin 7

Brug kompasset til at rette antennen et par grader til højre for hvor satellitten skal være. Sænk den ned, og start derefter langsomt op. Assistenten skal informere dig, når signalet vises på indstillingsskalaerne. Hvis skålen er oppe, men der ikke er noget signal, skal du gentage hele proceduren og dreje antennen en grad mod venstre. Erfaringen viser, at det er muligt at hente et signal fra en satellit inden for ti minutter.

Trin 8

Når signalet er modtaget, skal du forsigtigt og meget lidt efter lidt dreje antennen til venstre, højre, op og ned for at opnå signalniveauet og kvaliteten på mindst 80%. Stram derefter skruerne. Når du indstiller på Tricolor TV, skal du begynde at vise en informationskanal, den er placeret på den første knap på fjernbetjeningen. Alle andre kanaler vises inden for få timer efter aktivering af "Start" -kortet.

Anbefalede: