Sådan Ryddes Cache-hukommelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Cache-hukommelse
Sådan Ryddes Cache-hukommelse

Video: Sådan Ryddes Cache-hukommelse

Video: Sådan Ryddes Cache-hukommelse
Video: How to Flush DNS Cache (Windows, Mac, Chrome) 2024, April
Anonim

Strengt taget er cache-hukommelse computerhukommelse, der bruges af processoren til midlertidigt at gemme de mest anvendte data. Når folk taler om behovet for at "rydde cachen", betyder de normalt at rydde cachehukommelsen i din internetbrowser, det vil sige det sted, hvor midlertidige internetfiler er gemt. Hvordan du rydder cachen, afhænger af hvilken webbrowser du bruger.

Sådan ryddes cache-hukommelse
Sådan ryddes cache-hukommelse

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Windows Internet Explorer, skal du klikke på tandhjulsikonet øverst til højre på siden. I rullemenuen skal du vælge "Internetindstillinger" og i dem - fanen "Generelt". Klik på knappen Fjern. Marker afkrydsningsfeltet "Midlertidige internetfiler" på den side, der åbnes. Klik på "Slet" og "OK".

Trin 2

Klik på det orange Firefox-ikon i Mozilla Firefox-browseren. I rullemenuen skal du vælge "Historik" - "Slet nyere historie". I vinduet, der åbnes, skal du vælge "Alle" -perioden i linjen "Ryd". I afsnittet "Detaljer" skal du markere afkrydsningsfelterne for det ønskede element "Cache" og klikke på "Ryd nu".

En anden måde - i sektionen "Værktøjer" (efter at have klikket på det orange browserikon) skal du vælge fra rullemenuen "Indstillinger", igen "Indstillinger" og emnet "Avanceret". Vælg fanen "Netværk", og i den underafsnittet "Offlinelagring" og klik på "Ryd op nu".

Trin 3

Når du bruger Opera-browseren, skal du klikke på browserikonet øverst til venstre på siden. I rullemenuen skal du vælge sektionen "Indstillinger" og i dem - "Slet personlige data". Overfor emnet "Detailbehandling" skal du klikke på pilen og markere indstillingen "Ryd cache". Klik på "Slet" og "OK".

Trin 4

Hvis din browser er Google Chrome, skal du klikke på indstillingsikonet ("skruenøgle") øverst til højre på siden, vælge "Indstillinger" i menuen og i dem - fanen "Avanceret". Marker afkrydsningsfeltet "Ryd cache". Marker den periode, hvor du vil slette dataene, i rullelisten. Klik på "Ryd browserdata" og "Luk".

Trin 5

For Safari-browseren skal du klikke på indstillingsikonet øverst til højre på siden ("gear"). Vælg menupunktet "Nulstil Safari", og klik på "Nulstil".

Anbefalede: