Sådan Tilsluttes Et Kamera Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Kamera Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Kamera Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Kamera Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Kamera Til Et Tv
Video: Колонки SVEN MS-2100, Обзор и отзыв, опыт использования более 3-х лет. Хорошие колонки к телевизору. 2024, April
Anonim

Tilslutning af et videokamera til et tv gør det til en banal videooptager og giver dig mulighed for at se optagelserne på en stor tv-skærm. Anbefalinger om, hvordan du slutter kameraet til et tv, er ikke vanskelige.

Sådan tilsluttes et kamera til et tv
Sådan tilsluttes et kamera til et tv

Instruktioner

Trin 1

Moderne videokameraer har ledninger, som du bare skal tilslutte et koaksialkabel til lyd- og videotransmission. Den anden ende af kablet tilsluttes tv'et ved hjælp af et standard cinch-stik. Hvis koaksialkablet ikke er inkluderet i videokameraets standardsæt, kan det købes i enhver radiobutik.

Trin 2

Et koaksialkabel ligner et almindeligt kabel, der f.eks. Bruges til at forbinde en antenne til et tv. Stikket til tilslutning af koaksialkablet til kameraet er et enkelt jackstik med en diameter på kun 3,5 mm, der indsættes i AV-ind / ud-udgangen på videokameraet. I den anden ende af ledningen er der cinch-stik: to stik, hvis kameraet sender monolyd til tv'et, tre stik, hvis kameraet transmitterer stereolyd.

Trin 3

Hvert tulipanstik er farvekodet, så det matcher farven på indgangsstikket på tv-panelet. Tilslut stikkene til stik i samme farve.

Trin 4

På meget gamle fjernsyn kan forbindelsesstikkene være monokrome. I dette tilfælde skal du finde de rigtige reder eksperimentelt. Vær ikke bange for at forbinde stikkene, hvis de ikke er tilsluttet korrekt, der vil ikke være nogen katastrofale konsekvenser, du vil simpelthen ikke høre en lyd eller se et billede. I dette tilfælde skal du fortsætte med at skifte stik.

Anbefalede: