Sådan Opsættes Fingeraftryksscanneren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Fingeraftryksscanneren
Sådan Opsættes Fingeraftryksscanneren

Video: Sådan Opsættes Fingeraftryksscanneren

Video: Sådan Opsættes Fingeraftryksscanneren
Video: Saw Stop - This guy puts a finger into an active table saw blade & comes away without a scratch! 2024, April
Anonim

Fingeraftryksscannere er nu begyndt at blive brugt til at organisere logisk adgang til en computer. Normalt er dette en enhed, der opretter forbindelse via USB og giver dig kun mulighed for at bruge computeren, hvis udskrifterne stemmer overens.

Sådan opsættes fingeraftryksscanneren
Sådan opsættes fingeraftryksscanneren

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - Fingeraftryks scanner.

Instruktioner

Trin 1

Konfigurer adgang til computeren med fingeraftryk, til dette skal du slutte enheden til computeren, for eksempel USB Fingerprint Security CVGI K38. Denne enhed kan gemme op til ti fingeraftryk samt en adgangskode. Flashdrevet giver dig mulighed for at starte computeren efter scanning af dit fingeraftryk.

Trin 2

Installer driverne og softwaren fra den cd, der fulgte med scanneren. En yderligere service, Protect Tools Computer Security Manager, installeres derefter på computeren. Gå til Kontrolpanel, der vælges "Credential Manager". Gå til fanen "Min identitet", klik på knappen "Login". Guiden Opsætning af fingeraftryksscanner åbnes.

Trin 3

Accepter brugernavnet på fanen visninger, klik på Næste. Hvis der er andre brugere, skal du indtaste det navn, som scanningen skal udføres for. Indtast derefter adgangskoden for at åbne operativsystemet, hvis du har indstillet det tidligere. Klik på Udfør.

Trin 4

I vinduet "Mine tjenester og applikationer", der åbnes, skal du vælge "Registrering af fingeraftryk". Når installationsguiden vises på skærmen, skal du placere fingerspidsen på sensoren, som standard er dette din højre pegefinger. I henhold til kravene i programmet skal du registrere mindst to fingre for at føje dem til databasen.

Trin 5

Placer din finger på sensoren på enheden, indtil fingeraftryksbilledet bliver grønt på computerskærmen. Følg den samme procedure for at tilføje endnu et fingeraftryk til databasen. Klik derefter på "Udfør" for at afslutte guiden.

Trin 6

Genstart dit operativsystem. Placer nu enhver finger, der er registreret i databasen, på sensoren for at logge på systemet i dialogboksen "Data Manager". For at knytte et fingeraftryk med en adgangskode skal du indtaste adgangskoden til operativsystemet. Opsætningen af fingeraftryksscanneren er færdig.

Anbefalede: