Sådan Oprettes Internettet I MTS Belarus Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Internettet I MTS Belarus Netværk
Sådan Oprettes Internettet I MTS Belarus Netværk

Video: Sådan Oprettes Internettet I MTS Belarus Netværk

Video: Sådan Oprettes Internettet I MTS Belarus Netværk
Video: Сравнение сортов картофеля Гала, Лапоть, Королева Анна, Тулеевский, Беллароза 2024, Kan
Anonim

Mobiloperatøren "MTS Belarus" understøtter datatransmission via 3G-, EDGE- og GPRS-kanaler. For at få adgang til Internettet skal du foretage bestemte indstillinger for enheden og indtaste de relevante data i adgangspunktindstillingerne, hvorigennem internetforbindelsen oprettes.

Sådan oprettes internettet i MTS Belarus netværk
Sådan oprettes internettet i MTS Belarus netværk

Instruktioner

Trin 1

Gå til det tilsvarende menupunkt for at konfigurere Internettet på din enhed. Så for mobile enheder baseret på Android skal du gå til afsnittet "Indstillinger" ved hjælp af den relevante genvej på skrivebordet eller gennem hovedmenuen. I den menu, der vises, skal du vælge "Trådløse netværk" - "Mobilnetværk" - "Adgangspunkt" eller APN.

Trin 2

På telefoner, der kører iOS 6, findes dette menupunkt i afsnittet "Indstillinger", hvis genvej er tilgængelig på hovedskærmen. Vælg indstillingen "Basic" - "Network" - "Cellular data network". For enheder baseret på iOS 7 skal du bruge emnet "Indstillinger" - "Mobil".

Trin 3

Når du har åbnet enhedens menu, skal du indtaste de data, der kræves for at få adgang til Internettet. Opret et nyt adgangspunkt, og indtast et hvilket som helst navn til det. Angiv parameteren mts på APN-linjen. I sektionerne "Navn" og "Adgangskode" skal du også specificere mts. Du behøver ikke at udfylde felterne Proxy og Port. Vælg "Godkendelsestype" PAP, og angiv "Internet" for APN-typen, klik derefter på "Gem", og forlader menuen til oprettelse af et adgangspunkt.

Trin 4

Genstart maskinen, så ændringerne træder i kraft. Når du har foretaget indstillingerne, skal du gå til afsnittet "Browser" ved hjælp af den tilsvarende genvej i systemet. For iPhone er denne mulighed repræsenteret af Safari-elementet. Indtast en vilkårlig adresse i den øverste adresselinje, og tryk på "Enter" for at gå. Hvis alle indstillinger blev foretaget korrekt, vil du se det ønskede sted på skærmen.

Trin 5

Hvis forbindelsen mislykkes, er det sandsynligt, at du ikke har abonneret på en datatjeneste. For at gøre dette skal du i opkaldstilstand indtaste * 111 * 401 # og trykke på opkaldsknappen. Hvis du efter at have udført ovenstående trin ikke kan få adgang til netværket, skal du ringe til operatørens supporttjeneste på 0890.

Anbefalede: