Sådan Tilsluttes Anti-opkalds-id I Megafon-netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Anti-opkalds-id I Megafon-netværket
Sådan Tilsluttes Anti-opkalds-id I Megafon-netværket

Video: Sådan Tilsluttes Anti-opkalds-id I Megafon-netværket

Video: Sådan Tilsluttes Anti-opkalds-id I Megafon-netværket
Video: Личный Кабинет МегаФон. Вход по номеру телефона. Как получить пароль вход сайт 2024, Kan
Anonim

Tjenesten "Nummeridentifikationsbegrænsning" tillader en abonnent på et mobilfirma at skjule sit telefonnummer under et udgående opkald. Denne mulighed er meget praktisk for de mennesker, der bruger deres personlige telefon til arbejdsformål. Megafon OJSC leverer sammen med andre operatører sine kunder denne service.

Sådan tilsluttes anti-opkalds-id i Megafon-netværket
Sådan tilsluttes anti-opkalds-id i Megafon-netværket

Nødvendig

  • - SIM-kort fra OJSC "Megafon";
  • - kontanter på balancen.

Instruktioner

Trin 1

Kontakt kundeservicecenter for at aktivere Caller Line Identifier-tjenesten. Du kan finde ud af adresserne på kontorer og repræsentationskontorer på operatørens websted eller ved at ringe til kundeservice på det korte nummer 0500 (gratis opkald).

Trin 2

Hvis du ikke er i stand til at køre op til firmaets kontor, skal du aktivere Call Line Identifier-tjenesten selv. Dette kan gøres på flere måder. Hvis du har adgang til Internettet, skal du bruge selvbetjeningssystemet på www.megafon.ru.

Trin 3

På siden finder du indskriften "Serviceguide". For at administrere tjenester skal du indtaste din adgangskode og dit telefonnummer. I menuen, der åbnes, skal du klikke på fanen "Tjenester og indstillinger" med musemarkøren. Find den service, du har brug for, på listen, og klik på "Opret forbindelse". Gem derefter dine ændringer.

Trin 4

Aktiver indstillingen "Anti-caller ID" ved hjælp af en særlig formular på webstedet for mobiloperatøren "Megafon". For at gøre dette skal du skrive følgende adresse i adresselinjen: https://www.megafon.ru/services/base/service45.htm. Vælg din region fra den øverste bjælke.

Trin 5

Indtast dit telefonnummer. For at gøre dette skal du åbne listen og vælge de første tre cifre i dit nummer. Skriv i de andre syv i feltet ved siden af. Klik på "Opret forbindelse". Du modtager en servicemeddelelse på din telefon, som du skal svare på. Derefter aktiveres tjenesten.

Trin 6

Aktivér tjenesten "Nummeridentifikationsbegrænsning" ved hjælp af en speciel kommando, du skal ringe op fra din telefon. Indtast følgende tegn: * 105 * 501 #, i slutningen skal du trykke på opkaldstasten. Inden for et minut modtager du en servicemeddelelse på din telefon om resultatet af operationen.

Trin 7

Brug SMS-tjenesten for at oprette forbindelse til tjenesten. For at gøre dette skal du sende en tom besked til nummer 00010551.

Anbefalede: