Sådan Tilsluttes Anti-ion Beeline

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Anti-ion Beeline
Sådan Tilsluttes Anti-ion Beeline
Anonim

Hvis du vil ringe anonymt til andre abonnenter på Beeline-netværket, skal du abonnere på tjenesten "Number Anti-Identifier". Men husk at hvis den person, du ringer til, har Super Caller ID-tjenesten aktiveret, vil han se dit nummer. Og selvom den ikke er tilsluttet, vil han kunne genkende din telefon ved at bestille opkaldsoplysninger. Desuden kan du ikke skjule dit nummer ved at sende SMS og MMS.

Sådan tilsluttes anti-ion Beeline
Sådan tilsluttes anti-ion Beeline

Instruktioner

Trin 1

Ring fra din mobiltelefon "Beeline" på nummeret 0604171. Aktiver om nødvendigt skærmtastaturet. Lyt til detaljerede oplysninger om AntiAON-tjenesten, forbindelsesbetingelser og omkostninger i din region. Hvis du ikke har skiftet mening om at oprette forbindelse til tjenesten, skal du gøre det efter vejledningen fra autoinformatoren.

Trin 2

Send en anmodning om at aktivere AntiAON-tjenesten ved at foretage et opkald fra din Beeline-telefon til nummeret 067409171. Vent på en SMS-besked om, at tjenesten er blevet aktiveret.

Trin 3

Ring til 0611. Brug telefonens tastatur til at gå til den alfabetiske liste over Beeline-tjenester. Vælg tjenesten "AntiAON", og aktiver den selv. Eller vælg forbindelsen med operatøren af kundeservicecenteret og bed ham om at oprette forbindelse til denne service for dig. På samme tid skal du være parat til at navngive de pasdata, der er specificeret i kontrakten.

Trin 4

Send USSD-kommandoen * 110 * 171 # fra din telefon. Vent på et svar-SMS om aktivering af tjenester.

Trin 5

Send USSD-kommando * 111 #. Servicemenuen vises på displayet på din telefon. For at navigere gennem dets sektioner skal du svare det nummer, der svarer til nummeret på den vare, du har brug for. Foretag overgangen: "My Beeline" - "Services" - "AntiAON" - "Connect". Vent på en SMS om, at tjenesten er aktiveret.

Send det tilsvarende nummer som svar
Send det tilsvarende nummer som svar

Trin 6

Abonner på tjenesten ved hjælp af SIM-menuen "Beeline" på din telefon. For at gøre dette skal du finde SIM-menuen og foretage overgangen: "My Beeline" - "Communication services" - "AntiAON" - "Connect". Vent på en SMS om tjenesteaktivering.

Aktivér tjenesten via SIM-menuen
Aktivér tjenesten via SIM-menuen

Trin 7

Aktivér tjenesten "Nummeridentifikationsbegrænsning" ved hjælp af internetservicekontrolcentret "My Beeline" https://uslugi.beeline.ru/. Du kan bestille en midlertidig adgangskode til at komme ind i systemet via SIM-menuen, service * 111 # samt ved at sende kommandoen * 110 * 9 #.

Trin 8

Indtast den modtagne adgangskode i det tilsvarende felt på login-siden. Indstil derefter en permanent adgangskode som krævet af systemet. Gå fra hovedsiden på din personlige konto til afsnittet "Service Management".

Trin 9

Åbn den fulde liste over tilgængelige tjenester til forbindelse. Find "AntiAON" på listen og sæt et afkrydsning (markør) i denne linje. Klik på knappen "Opret forbindelse".

Find AntiAON på listen over tjenester
Find AntiAON på listen over tjenester

Trin 10

Læs servicevilkårene. Hvis du ikke har skiftet mening, skal du klikke på knappen "Ja".

Anbefalede: