Sådan Installeres En Telefonsvarer På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres En Telefonsvarer På Din Telefon
Sådan Installeres En Telefonsvarer På Din Telefon

Video: Sådan Installeres En Telefonsvarer På Din Telefon

Video: Sådan Installeres En Telefonsvarer På Din Telefon
Video: 10 Inställningar du MÅSTE stänga av på din telefon!!!!! 2024, April
Anonim

Med "Telefonsvarer" -tjenesten vil du være opmærksom på det når som helst og gå heller ikke glip af et vigtigt opkald, når du er uden for dækningsområdet, eller hvis din mobiltelefon simpelthen er slukket. Næsten alle større mobiloperatører leverer denne service.

Sådan installeres en telefonsvarer på din telefon
Sådan installeres en telefonsvarer på din telefon

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere telefonsvareren til mobiloperatøren "Beeline" skal du ringe * 110 * 014 # og trykke på opkaldsknappen. Telefonsvareren aktiveres hver gang telefonen er uden for rækkevidde, såvel som hvis du ikke kan tage telefonen inden for 30 sekunder. Hvis det er nødvendigt, efterlader abonnenten en stemmemeddelelse, som du kan lytte til ved at ringe til det gratis nummer 0600. Abonnenterne på Beeline-mobiloperatøren kan også styre telefonsvareren (tilslut eller afbryd tjenesten på et passende tidspunkt for dig) i selvbetjeningssystemet, der findes på hjemmesiden https: / /uslugi.beeline.ru. Du kan indtaste det ved at modtage et personligt brugernavn og en adgangskode. For at gøre dette skal du ringe * 110 * 9 #. Operatøren indstiller dig en adgangskode, og dit mobiltelefonnummer, der er angivet i ti-cifret format, vil være login for at komme ind i dette system.

Trin 2

Ikke alle abonnenter på Megafon-mobiloperatøren kan forbinde en telefonsvarer, da operatøren har pålagt forbindelsen nogle begrænsninger. Abonnenter, der betjenes til taksterne "Light" eller "Telemetry", kan ikke bruge denne service. Abonnenter med andre takster kan forbinde en telefonsvarer ved at ringe til det gratis nummer 0500. Du kan også bruge Service-Guide selvbetjeningssystemet til at aktivere tjenesten eller kontakte den officielle salon hos Megafon-mobiloperatøren. Tjenesteaktiveringsomkostningerne er ti rubler. Når du bruger tjenesten, opkræves der et månedligt gebyr på en rubel fra din konto hver dag. Listen over takster, som tjenesten er tilgængelig eller utilgængelig for, kan ændre sig, du kan kontrollere takstens status på mobiloperatørens officielle hjemmeside (www.megafon.ru).

Trin 3

MTS-abonnenter har adgang til tjenesten "SMS-telefonsvarer". For at installere det skal du først konfigurere svarsteksten, du kan skrive en hvilken som helst version af meddelelsen, som du finder nødvendig. Send derefter teksten til et kort gratis nummer - 3021. Efter aktivering af tjenesten modtager MTS-abonnenter, der ikke kunne komme igennem til dig, en besked med den angivne tekst.

Anbefalede: