Sådan Oprettes En Telefonsvarer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Telefonsvarer
Sådan Oprettes En Telefonsvarer

Video: Sådan Oprettes En Telefonsvarer

Video: Sådan Oprettes En Telefonsvarer
Video: Afsnit 1/3: Fællesskabet. Livet som konstabelelev 2024, Kan
Anonim

Med tjenesten "Telefonsvarer" vil du være opmærksom på det når som helst og heller ikke gå glip af et vigtigt opkald, selvom du er uden for dækningsområdet, eller hvis din mobiltelefon simpelthen er slukket.

Sådan oprettes en telefonsvarer
Sådan oprettes en telefonsvarer

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere tjenesten fra Beeline-teleoperatøren skal du ringe * 110 * 014 # og trykke på opkaldsknappen. Telefonsvareren aktiveres hver gang du er ude af netværksdækning, eller hvis du simpelthen ikke kan besvare et indgående opkald inden for 30 sekunder. Du kan lytte til de meddelelser, der er tilbage, ved at ringe til det gratis nummer 0600.

Trin 2

Tjenesten "Telefonsvarer" leveres også af "Megafon" -operatøren til alle takster undtagen "Telemetri" og "Lys". Tjenesten kan aktiveres ved at ringe til 0500, hos kundeservicekontoret eller ved hjælp af "Service Guide" -systemet. Omkostningerne ved at forbinde "Autoresponder" er 10 rubler, og den daglige betaling er 1 rubel (inklusive moms).

Trin 3

"MTS" giver sine abonnenter tjenesten "SMS-telefonsvarer". Det vil være relevant for dem, der ikke er i stand til at svare på en indgående SMS-besked i tide. For at begynde at bruge tjenesten skal du indstille teksten til automatisk svar (ring den ønskede tekst og send den til 3021). Efter aktivering af "Autoresponder" vil alle meddelelser fra MTS-abonnenter blive besvaret med den tekst, du har indstillet.

Anbefalede: