Sådan Deaktiveres Indhold På Tele2

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres Indhold På Tele2
Sådan Deaktiveres Indhold På Tele2

Video: Sådan Deaktiveres Indhold På Tele2

Video: Sådan Deaktiveres Indhold På Tele2
Video: Секретный тариф TELE2 2024, Kan
Anonim

TELE2-virksomheden positionerer sig som den mest ærlige mobiloperatør, men er du overrasket over at opdage, at anstændige beløb debiteres din konto hver måned? Måske er pointen, at du har et mystisk "indhold" forbundet. Hvad er det, og hvordan slukker jeg det?

Sådan deaktiveres indhold på Tele2
Sådan deaktiveres indhold på Tele2

Hvordan forstår jeg, hvor pengene på TELE2 går?

For at finde ud af detaljerne i kontoen på TELE2 skal du bare gå til din personlige konto på deres officielle hjemmeside (knappen er i øverste højre hjørne). Du kan gøre dette uden en adgangskode ved at indtaste dit telefonnummer i det relevante vindue. Derefter vises et pop op-vindue på skærmen på din gadget, der beder dig om at indtaste nummeret 1. Gør dette, så indtaster du automatisk din personlige konto.

Følg derefter de enkle instruktioner:

  1. Gå til sektionen "Udgifter og betalinger" - der vil du se, hvad dine penge går til hver måned. Listen ser sådan ud (for eksempel med den meget sorte tarif):

    • Abonnementsgebyr 0, 00
    • Internet 306, 92 ud af 3072 Mb
    • Betalt lokal telefoni 0, 00
    • Betalt langdistance / international telefoni 0, 00
    • SMS / MMS 0, 00
    • Internet 0, 00
    • Indhold 180, 00
    • Andre betalte tjenester 0, 00
  2. Som du kan se, brugte du ikke en krone på opkald og sms uden for pakken, men på hvilken slags TELE2-indhold brugte du 180 rubler? Gå til afsnittet "Tarif og tjenester" og vælg "Abonnementsadministration". WOW! Ja uvas hver dag de fjerner 30 rubler til en slags betalt abonnement, som du ikke kender til ??? Deaktiver det ved at klikke på krydset ud for navnet.

Hvor kom TELE2s betalte indhold fra?

Er du sikker på, at du ikke har tilsluttet et betalt abonnement, og ingen bruger din telefon, der kunne gøre dette? Beklager ikke operatøren.

Som konsulenterne fra mobiloperatøren TELE2 forklarede til forfatteren af artiklen, aktiveres betalte abonnementer, når du besøger underholdningssider, hvis du klikker på pop op-vinduerne, endda bare for at fjerne dem - dette er sådanne ressourcers ansvar, og TELE2 leverer simpelthen den service, du aktiverede uden at ville.

Sådan deaktiveres indhold på TELE2 via din personlige konto

Ja, du har nu fjernet alle betalte abonnementer, men hvordan slipper du permanent med TELE2-indhold? Det er umuligt - dette er systemet. Men du kan oprette en separat konto for indhold og simpelthen ikke genopfylde det - så debiteres ikke midler fra din hovedkonto til fundabonnementer aktiveret på Internettet. De vil blive opført på kontoret, men vil simpelthen ikke handle på grund af mangel på midler til at betale for tjenesten. ja, ikke det bedste, men den eneste mulighed er at undgå unødvendigt spild.

For at oprette forbindelse til en personlig indholdskonto skal du ringe * 160 # og trykke på opkald. Det er gratis. Efter et par sekunder modtager du en SMS om oprettelse af en indholdskonto med en saldo på 0 rubler. Alt!!! Mission fuldført. Nu kan du sikkert bruge Internettet uden at bekymre dig om, at du ved et uheld abonnerer på en slags vejrudsigt til 30 rubler om dagen.

Hvordan deaktiveres indhold på TELE2 via hotline? Ring til det gratis nummer 611 og tale med en konsulent. Alle detaljer vil blive forklaret for dig.

Anbefalede: