Sådan Indstilles Batteriprocenten På En IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Batteriprocenten På En IPhone
Sådan Indstilles Batteriprocenten På En IPhone

Video: Sådan Indstilles Batteriprocenten På En IPhone

Video: Sådan Indstilles Batteriprocenten På En IPhone
Video: НЕ ВКЛЮЧАЙ ЭТИ НАСТРОЙКИ В iPHONE ! Правильная настройка Apple iOS 15 2024, Marts
Anonim

Enhver mobiltelefon har et genopladeligt batteri, der skal oplades. Skærmen har normalt et ikon, der viser det omtrentlige batteriniveau. Det er ret vanskeligt at navigere efter det, især hvis batteriet allerede er ved at løbe tør. Derfor er mange brugere interesseret i spørgsmålet om, hvordan man indstiller procentdelen af opladning på en iPhone.

Sådan indstilles batteriprocenten på en iPhone
Sådan indstilles batteriprocenten på en iPhone

Instruktioner

Trin 1

At lægge procentdelen af batteriopladning på iPhone er meget praktisk for klart at vide, hvor meget tid du stadig kan bruge telefonen. Indikatoren vil være lige foran dine øjne på hovedpanelet, og du behøver ikke installere yderligere applikationer, der bremser enheden. Det er ikke kedeligt at betale for dette, fordi denne funktion leveres af udvikleren.

Trin 2

For at tænde procentindikatoren skal du gå til iPhone-menuen ved at trykke på midterrundtasten på frontpanelet og gå til enhedens indstillinger. Der skal du finde afsnittet "Generelt" og gå til menuen "Statistik". Rul ned gennem menuen, du kan se et felt med titlen "Batteriforbrug". Under det er emnet "Oplad i procent" med en skyder. Det skal oversættes til højre og derved muliggøre visning af iPhone-opladning i procent.

Trin 3

Nu kan du være opmærksom på indikatoren i telefonens øverste højre hjørne. Det lykkedes dig at lægge procentdelen af opladning på iPhone.

Trin 4

Interessant nok var denne mulighed ikke tilgængelig for ejere af Iphone 3gs. Producenten tilføjede det kun efter opdatering af firmwaren til iOS 3.0.1. Ejerne af denne gadget værdsatte derefter innovationen til sin sande værdi, hvorefter denne funktion blev almindelig ikke kun for iPhones, men også for mange andre smartphones. Før denne innovation var det kun muligt at indstille opladningsniveauet som en procentdel på en iPhone gennem en speciel applikation.

Anbefalede: