Sådan Deaktiveres "Horoskop" -tjenesten I MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres "Horoskop" -tjenesten I MTS
Sådan Deaktiveres "Horoskop" -tjenesten I MTS

Video: Sådan Deaktiveres "Horoskop" -tjenesten I MTS

Video: Sådan Deaktiveres
Video: Sådan deaktiveres undertekster på youtube nemt 2024, Kan
Anonim

"Daily Horoscope" er en underholdningstjeneste leveret af teleoperatøren "MTS". Med det kan du til enhver tid lytte til det generelle horoskop til dit stjernetegn eller modtage det via SMS. For at bruge "Horoskopet" skal du abonnere, deaktivere tjenesten - annuller den. Der er flere måder at gøre dette på.

Sådan deaktiveres tjenesten
Sådan deaktiveres tjenesten

Instruktioner

Trin 1

For at administrere tjenesterne har MTS oprettet en særlig tjeneste kaldet Mine tjenester. Med dens hjælp kan du deaktivere betalte og gratis tjenester, modtage oplysninger om for nylig dukket op, forbinde dem. Alt dette kan gøres ved at sende en SMS-besked med en hvilken som helst tekst til nummeret 8111. At sende det i hjemmenetværket er gratis, og i roaming trækkes der et beløb fra kontoen, som svarer til satserne i din takstplan..

Trin 2

For at deaktivere "Horoskopet" kan du også kontakte stemmetjenesten kaldet "Astrologi" (nemlig i afsnittet "Abonnement på det daglige horoskop"). Der vil du lytte til instruktionerne og vejledningerne fra autoinformatoren og derefter vælge elementet "Slet abonnement". Når du har gennemført disse trin, kan du med sikkerhed antage, at abonnementet ikke længere er aktivt. Derudover kan afbrydelsen ske på hjemmesiden. https://wap.mts-i.ru/ (for at gøre dette skal du klikke på kolonnen mærket "Mine abonnementer") eller ved at sende en SMS-besked med teksten "3" til det korte nummer 4741 (afsendelse er gratis)

Trin 3

adgangskode (4 til 7 tegn lang). Dette kan gøres ved USSD-anmodning på * 111 * 25 #. Brug det eller ring det korte nummer 1118, og indtast derefter adgangskoden efter operatørens anvisninger. Brugen af "Internet Assistant" er gratis, der er heller ikke noget abonnementsgebyr. Sørg dog for at indtaste din adgangskode korrekt, ellers kan adgang til systemet blive afsluttet i 30 minutter.

Anbefalede: