Sådan Deaktiveres "vejretjenesten" I Mts

Indholdsfortegnelse:

Sådan Deaktiveres "vejretjenesten" I Mts
Sådan Deaktiveres "vejretjenesten" I Mts

Video: Sådan Deaktiveres "vejretjenesten" I Mts

Video: Sådan Deaktiveres
Video: Sådan bruges NOAA-vejrkanaler på en Motorola Talkabout Two Way Radio 2024, April
Anonim

Mange MTS-abonnenter, der har aktiveret Free Weather Forecast fra MTS Info-tjenesten, har travlt med at slukke for det om en uge, fordi de efter afslutningen af den gratis periode på 7 dage skal betale et dagligt abonnementsgebyr for tjenesten.

Sådan deaktiveres tjenesten
Sådan deaktiveres tjenesten

Instruktioner

Trin 1

Du kan afmelde tjenesten "Gratis vejrudsigt fra MTS Info" ved hjælp af en kommando, der skal sendes fra din mobiltelefon. Ring * 111 * 4751 #, og tryk på opkaldstasten. Som svar på din anmodning modtager du en meddelelse om, at tjenesten er deaktiveret.

Trin 2

Du kan også deaktivere tjenesten, hvis du sender en SMS-besked med nummeret "2" (uden anførselstegn) til 4741. Hvis du er i dit hjemland, vil du ikke blive opkrævet noget gebyr for beskeden. Din anmodning om at deaktivere tjenesten vil blive bekræftet i et svar-SMS.

Trin 3

Hvis du er vant til at administrere tjenester via Internettet, kan du bruge afsnittet "Internetassistent" på hjemmesiden www.mts.ru. Her kan du ikke kun deaktivere den gratis vejrudsigt fra MTS Info-tjenesten, men også få adgang til andre tjenester og takstmuligheder.

Anbefalede: