Sådan Aktiveres Ringetonetjenesten På MTS

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Ringetonetjenesten På MTS
Sådan Aktiveres Ringetonetjenesten På MTS

Video: Sådan Aktiveres Ringetonetjenesten På MTS

Video: Sådan Aktiveres Ringetonetjenesten På MTS
Video: MfGDJ/SKÅJ på Grycksbobanan 6-7 nov 2021, avsnitt 1 KULLYWOOD 2024, Kan
Anonim

GOOD`OK-tjenesten fra MTS giver MTS-abonnenter mulighed for at vælge og indstille melodier og sætninger (og endda hele pakker-sæt melodier og sætninger), der lyder i stedet for lange bip for dem, der ringer til dig.

Sådan aktiveres tjenesten
Sådan aktiveres tjenesten

Nødvendig

telefon tilsluttet MTS. Computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Du kan vælge en lydløsning til din telefon på det officielle MTS-websted, ringe * 111 * 28 # på din mobil eller ring til 0550 og vælg ethvert motiv. Aktivering af GOOD`OK-tjenesten koster 50 rubler 30 kopecks. Alle melodier kan indstilles til en bestemt dag, til et bestemt tidspunkt på dagen, for en gruppe abonnenter, for alle på én gang eller kun for en opkalder.

Trin 2

Når tjenesten Opkald venter er aktiveret, vil kun den første, der ringer, høre sangen, den anden linje har kun lange bip. Lange bip høres, selvom linjen er optaget. Derudover fungerer GOOD`OK ikke, når viderestilling af opkald til et andet nummer er aktiveret.

Trin 3

Du kan placere dine sange i stedet for et bip ved hjælp af "Upload din GOOD'OK" -tjeneste i din "personlige konto" på det officielle websted for MTS-firmaet. Lydstykket skal vare mindst 2 og ikke mere end 40 sekunder. Efter upload er det modereret inden for 1-5 dage. Personligt indhold til GOOD`OK-tjenesten betales separat (90 rubler 60 kopecks).

Trin 4

Som en del af GOOD'OK-tjenesten kan du også oprette forbindelse til mobilmusikkanalerne i Svoya Wave-programmet og bruge melodier af den valgte genre i stedet for lange bip, som automatisk opdateres en gang om ugen. Du kan indstille den ønskede musikkanal for alle, for en gruppe af numre eller for et bestemt tidspunkt. Forbindelse til Svoi Volna koster 29 rubler 99 kopecks for hver temakanal ugentligt.

Anbefalede: