Sådan Indsættes Et USB-flashdrev I Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et USB-flashdrev I Din Telefon
Sådan Indsættes Et USB-flashdrev I Din Telefon

Video: Sådan Indsættes Et USB-flashdrev I Din Telefon

Video: Sådan Indsættes Et USB-flashdrev I Din Telefon
Video: How to Transfer files to a Flash drive connected to Android phone 2024, Kan
Anonim

Når man køber en ny telefonmodel, er hver producent klar til at levere de fleste bekvemmeligheder i en enhed: mp3, video, Bluetooth, Flash-kort, Edge osv. Mest af alt er en moderne person interesseret i at støtte en flash-carrier i en mobiltelefon. Størrelsen på flashdrevet kan være fra 128 MB og mere. Flash-medier har næsten fuldstændigt erstattet andre medier, hvorfor de er blevet så populære.

Sådan indsættes et USB-flashdrev i din telefon
Sådan indsættes et USB-flashdrev i din telefon

Nødvendig

Mobiltelefon, flash-kort i enhver størrelse

Instruktioner

Trin 1

Flash-kort fås i forskellige mærker og størrelser. Udad adskiller de sig kun i formfaktor: nogle flashdrev er større i størrelse, og nogle er mindre. Takket være moderne teknologier bruges flashbærere ikke kun i telefoner, men også i foto- og videokameraer samt i mp3-afspillere. Men den enorme popularitet af denne type medier efterlader stadig mange spørgsmål, der kan relateres til brugen af flashdrev. Et af disse spørgsmål: "Hvordan indsættes et flash-kort i telefonen?".

Trin 2

Nogle gange kan det være meget svært at finde en plads til indsættelse af et kort. Når du køber en telefon, bemærker du muligvis ikke, hvor nøjagtigt flashdrevet blev indsat af salgsassistenten. For at finde ud af svaret på dette spørgsmål kan du henvise til de instruktioner, der fulgte med telefonen. Du kan også læse telefonvejledningen på telefonproducentens officielle hjemmeside.

Trin 3

For hver telefonmodel kan USB-flashdrevstikket placeres hvor som helst. For Nokia-telefoner er flashkortet placeret under batteriet, mens Sony Ericson foretrækker sidepanelet på telefonen. Når du indsætter et USB-flashdrev, skal du sørge for, at der ikke er andre lagringsmedier i stikket. Hvis en sådan transportør er fundet, kan den trækkes ud ved at trykke på den. Stikket er designet på en sådan måde, at når det trykkes på, skubber det USB-flashdrevet. Når pladsen til flashdrevet er tom, skal du indsætte dit flashkort.

Anbefalede: