Sådan Indsættes Et Billede I En Knap

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Et Billede I En Knap
Sådan Indsættes Et Billede I En Knap

Video: Sådan Indsættes Et Billede I En Knap

Video: Sådan Indsættes Et Billede I En Knap
Video: Sådan sletter du tekst, en knap eller et billede i din slider 2024, Kan
Anonim

Knapperne på nogle tastaturer, som dem, der bruges i POS-terminaler, har aftagelige hætter, under hvilke du kan placere eventuelle inskriptioner eller billeder. Disse overlays kan laves enten manuelt eller ved hjælp af en printer.

Sådan indsættes et billede i en knap
Sådan indsættes et billede i en knap

Instruktioner

Trin 1

Afbryd tastaturet, ellers kan utilsigtede tastetryk, mens du manipulerer med tastaturet, forårsage funktionsfejl på den enhed, som det er tilsluttet. Nogle tastaturer kan kun frakobles og tilsluttes, når maskinen er slukket, mens andre kan tilsluttes varmt (for eksempel dem med et USB-interface).

Trin 2

Lær fra tastaturhåndbogen, hvordan du fjerner tastaturdækslerne. Normalt er det nok at lirke det af med en skruetrækker til dette. Det er bedst ikke at tage dem af på samme tid - de kan gå tabt. Fjern kun hver efterfølgende hætte efter installation af den forrige.

Trin 3

Hvis instruktionerne til tastaturet ikke angiver, hvilken størrelse overlayet med en bogstaver eller et mønster skal have, skal du måle dimensionerne på siddepanelet med en almindelig lineal. Et for bredt billede passer ikke ind i fordybningen, for smalt - når det trykkes på, kan det bevæge sig og rotere diagonalt.

Trin 4

Vælg et materiale til overlays med billeder eller bogstaver. Da hættenes ydre overflade er blank, vil almindeligt papir også se godt ud. Men betydeligt bedre resultater kan opnås ved hjælp af inkjet eller laserfilm (afhængigt af hvilken maskine du bruger). Papirkvadrater af en hvilken som helst ønsket farve kan placeres under denne film. Håndskrevne breve eller tegninger kan kopieres til laserfilm ved hjælp af en kopimaskine. Typisk er linjerne på filmen på udskriftssiden let sølvfarvede, og på den modsatte side er linjerne dybe sorte.

Trin 5

Fremhæv kvadraterne med tynde streger. I alle tilfælde skal du udskrive på en skala fra 1: 1. Brug lige saks til at skære overlaysene. Når du har tilsluttet et tastatur i stedet for en POS-terminal til en almindelig computer, skal du kontrollere, om overlejringerne på alle taster er placeret korrekt. Først efter at du er sikker på, at dette er tilfældet, skal du fortsætte med at bruge tastaturet.

Anbefalede: