Hvordan Man Laver En Mikrofon

Hvordan Man Laver En Mikrofon
Hvordan Man Laver En Mikrofon

Video: Hvordan Man Laver En Mikrofon

Video: Hvordan Man Laver En Mikrofon
Video: Как сделать микрофон для кукол. DIY. How to make a Doll Microphone. 2024, Kan
Anonim

Nogle nyttige oplysninger om electret-mikrofoner.

Hvordan man laver en mikrofon
Hvordan man laver en mikrofon

I dag har elektretmikrofoner praktisk taget taget plads til mikrofoner fra andre forsamlinger. Dette skyldes, at de til en lav pris har en flad frekvensrespons, lav vægt og en høj grad af pålidelighed. Da driftsordningen for en sådan enhed er ret enkel - alle kan lave en mikrofon.

En electret-mikrofon er en kondensator, hvoraf den ene plade er lavet af den tyndeste plastfilm strakt over en ring. Det bestråles med en gruppe elektroner, der kommer ind i en lav dybde, hvilket giver en pladsladning, der vedvarer i lang tid.

En tynd film af metal påføres filmen, der fungerer som en af elektroderne. Som en anden elektrode anvendes en metalcylinder.

Akustiske bølger får filmen til at vibrere, hvilket skaber elektricitet mellem elektroderne. Til interaktionen mellem mikrofonens høje impedans og forstærkerens lave indgangsimpedans anvendes et matchende trin, der er lavet på en felt-effekt transistor placeret i mikrofonkapselens hus. Det huser også selve mikrofonen.

For at kontrollere, om mikrofonforstærkeren er egnet, skal du slutte et multimeter til indgangsstikket. Hvis det viser 2-3 volt, kan forstærkeren arbejde med en mikrofon. Disse forstærkere findes i computerens lydkort. For at skabe en mikrofon har vi brug for:

  1. Kapsel. Kan findes i en gammel kinesisk radio, telefon eller købes på markedet.
  2. Tynd afskærmet ledning.
  3. Stiktype Jack 3, 5mm.
  4. Sprøjte til 2 gram.
  5. Papirklip
  6. Tykt skum til vindtæt hætte.

Lad os komme på arbejde.

Skær en del af sprøjten fra kanylens side nær 1 g-mærket, og fjern alle markeringer fra sprøjten ved hjælp af acetone. Derefter skal du gå med et fint belagt sandpapir langs den trimmede kant. Indsæt et afskærmet kabel i nålehullet, og bind det i en knude. Nu skal du lodde kapslen, så kabelkappen er forbundet til kroppen. Indsæt kapslen i kroppen, og klik det sted på kroppen, hvor nåleholderen var, ved hjælp af en papirclips. Lod stikket på bagsiden af kablet. Nu forruden skærer vi et stykke skumgummi af og skærer en fordybning i det i form af en cylinder. Dernæst fjerner vi alt unødvendigt for at få noget, der ligner en sfære. Mikrofonen er klar til brug!

Anbefalede: