Sådan Oprettes En Ny Kanal

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Ny Kanal
Sådan Oprettes En Ny Kanal

Video: Sådan Oprettes En Ny Kanal

Video: Sådan Oprettes En Ny Kanal
Video: Se hvem som dukker opp i sesong to av «Førstegangstjenesten» 2024, Kan
Anonim

Mange mennesker tror, at det er en ret vanskelig opgave at oprette en kanal på et tv, så de kalder mestrene for dette og betaler dem en masse penge for dette. Men faktisk, hvis du finder ud af det, er alt ret simpelt: du skal bare hente fjernbetjeningen (du kan undvære den, men det vil være meget mere praktisk for dig) og begynde at følge instruktionerne nedenfor. Så lad os komme i gang.

Sådan oprettes en ny kanal
Sådan oprettes en ny kanal

Instruktioner

Trin 1

For at konfigurere kanalen kan du bruge fjernbetjeningen, du kan undvære den, menuen vil være den samme. Så vælg knappen "Menu" på fjernbetjeningen, og tryk på den. Hvis menuen er på russisk, er alt lettere, hvis menuen er på engelsk, skal du først ændre sproget. For at gøre dette skal du trykke på den nederste knap på fjernbetjeningen og flytte markøren, indtil ordet Sprog vises, og skift derefter sprog til russisk.

Trin 2

Når du er gået til menutilstand, skal du flytte markøren, indtil "Indstilling" -tilstand vises, trykke på den, og flere punkter vises foran dig: "Manuel indstilling" og "Automatisk indstilling". Hvis du indstiller kanaler for første gang, skal du bruge "Auto Tuning".

Trin 3

TV'et søger automatisk efter kanaler og husker dem i denne rækkefølge, hvilket ikke er særlig praktisk, for for mange mennesker betragtes følgende arrangement som kendt: 1 - Kanal 1, 2 - Rusland 1 osv. Tag derefter et stykke papir, og skriv alle de indstillede kanaler ned, når den automatiske indstilling er afsluttet.

Trin 4

Dernæst udfører vi personlige tv'er, de skal skiftes manuelt. Elementet "Frekvens" er nødvendigt for at vide, hvilken frekvens en bestemt kanal er placeret. Punktet "Finindstilling" hjælper med at indstille kanalen, det vil sige at forbedre signalkvaliteten, hvis det er muligt.

Trin 5

Også i menuen er der et punkt "Gem efter alle indstillinger", tryk på det og gem kanalnummeret. Elementet "Kanalopsætning" fungerer således: indstil kanalnummeret, for eksempel 1, og i "Frekvens" skal du kigge efter "Kanal 1", og derefter klikke på "Gem" -punktet. Fortsæt, indtil alt er på plads. Det er det, opsætningen er færdig.

Anbefalede: