Sådan Tilslutter Du Et Trådløst Nokia-headset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilslutter Du Et Trådløst Nokia-headset
Sådan Tilslutter Du Et Trådløst Nokia-headset

Video: Sådan Tilslutter Du Et Trådløst Nokia-headset

Video: Sådan Tilslutter Du Et Trådløst Nokia-headset
Video: Беспроводная Bluetooth-гарнитура Nintendo Switch с поддержкой голосового чата (стереофоническая 16-битная беспроводная связь) 2024, April
Anonim

For nylig er bøderne for at tale i telefon, mens du kører i bil, steget betydeligt. For ikke at betale trafikpolitinspektøren skal du købe og tilslutte et trådløst headset. Nokia-gadgets har vist sig at være nogle af de mest pålidelige.

Sådan tilsluttes et trådløst Nokia-headset
Sådan tilsluttes et trådløst Nokia-headset

Instruktioner

Trin 1

Husk, at du kun kan slutte dit Nokia-headset til en kompatibel telefon med trådløs Bluetooth-teknologi. Kontakt producenterne af disse enheder på forhånd for at finde ud af, om dit headset og din telefon er kompatible.

Trin 2

For at oprette en Bluetooth-forbindelse behøver din telefon og din gadget ikke at være inden for synet af hinanden. Husk, at afstanden mellem headsettet og telefonen ikke må overstige ti meter. Bemærk også, at vægge, elektroniske enheder og andre forhindringer kan forstyrre enhedens funktion.

Trin 3

Inden du arbejder med headsettet, skal du oplade batteriet ved at slutte gadget til den oplader, der følger med sættet. Aktivér dit headset ved at trykke på "tænd / sluk" -knappen. Når enheden bipper, begynder indikatoren på den at blinke grønt. Når headsettet er tilsluttet telefonen og er klar til brug, bliver indikatoren blå.

Trin 4

Tænd for din telefon, og aktiver Bluetooth-funktionen på den. Søg på din telefon efter aktive enheder. Når Nokia-headsettet er fundet, skal du vælge det fra listen over fundne enheder. Indtast adgangskode. Som standard er det 0000. Du skal kun parre din telefon og dit headset en gang. Hvis parring er vellykket, bipper headsettet og vises i telefonmenuen på listen over parrede enheder.

Anbefalede: