Mekaniske Eller Membrantastaturer

Mekaniske Eller Membrantastaturer
Mekaniske Eller Membrantastaturer

Video: Mekaniske Eller Membrantastaturer

Video: Mekaniske Eller Membrantastaturer
Video: Snoop Dogg - 'Sweat' Snoop Dogg vs David Guetta (Remix) [Official Video] 2024, April
Anonim

For nylig er der såkaldte mekaniske tastaturer dukket op i Rusland. Vi er alle vant til at bruge membranmembraner, og i princippet passer alt til os. Mekaniske tastaturer er meget dyrere end membran.

Mekaniske eller membrantastaturer
Mekaniske eller membrantastaturer

Som regel er mekaniske altid bedre end membran og er meget forskellige fra dem. Razer, Steelseries - de største producenter af denne type tastaturer fremstiller kopier af meget høj kvalitet. Og i princippet, hvis du beslutter dig for at købe sådan en ting, så er jeg sikker på, at du ikke bliver skuffet. Lad os begynde at sammenligne.

Membrantastaturer bruger almindelige gummipuder under tasterne, der strækker sig og skaber kontakt, når de trykkes. I mekaniske anvendes den såkaldte Cherry. Noget som plastiklåse. Som et resultat slides membrantastaturer hurtigere og kræver udskiftning oftere. Det andet kriterium er omfanget af tastetryk. Membranprøver er selvfølgelig mere støjsvage, jeg tror, I alle kan gætte hvorfor. Mekaniske er meget mere støjende, fordi Kirsebær - Plastik klips skaber en højere effekt.

Det tredje kriterium er reaktionshastighed. Membrantastaturer reagerer lidt længere på at trykke, og dette på trods af at du skal trykke på tasten hele vejen. Mekaniske tastaturer er blødere, mere lydhøre over for tastetryk, og du behøver ikke at trykke på en tast hele vejen. I slutningen af denne artikel vil jeg sige, at mekaniske tastaturer er mere praktiske og komfortable, hvis du skriver meget, så vil køb af et mekanisk tastatur påvirke arbejdets hastighed samt mindre træthed.

Anbefalede: