Sådan Tilsluttes En Router Til Et Dsl-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Router Til Et Dsl-modem
Sådan Tilsluttes En Router Til Et Dsl-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til Et Dsl-modem

Video: Sådan Tilsluttes En Router Til Et Dsl-modem
Video: WiFi-роутер для USB-модема. Какой выбрать, чтобы парочка была сладкой? 2024, Kan
Anonim

Du kan oprette flere forskellige bærbare DSL-forbindelser. Nogle af dem er designet til at bruge flere enheder på én gang: et dsl-modem og en Wi-Fi-router. Dette gør det muligt at oprette forbindelse til WAN-routeren til ADSL-netværket.

Sådan tilsluttes en router til et dsl-modem
Sådan tilsluttes en router til et dsl-modem

Er det nødvendigt

netværkskabler

Instruktioner

Trin 1

Konfigurer først parametrene for dsl-modemet. Tilslut den til en telefonlinje ved hjælp af DSL-stikket. Denne forbindelse gøres bedst via en splitter for at sikre bedre signaltransmissionskvalitet. Tilslut et netværkskabel til Ethernet-porten på modemet. Tilslut den anden ende til en bærbar eller stationær computer. Tænd denne pc.

Trin 2

Åbn en webbrowser, og gå til interface til modemindstillinger. I dette tilfælde skal du kun konfigurere et element - WAN. Vælg PPPoE-datatransmissionstype, og indtast yderligere parametre: brugernavn, adgangskode og adgangspunkt. Aktivér NAT-funktionen, hvis dette dsl-modem tillader det. Deaktiver DHCP-funktion. Dette indstiller Wi-Fi-routeren til en statisk IP-adresse. Gem indstillinger, og genstart dsl-modem.

Trin 3

Frakobl nu netværkskablet fra computeren og tilslut det til WAN (Internet) -porten på Wi-Fi-routeren. Brug et andet netværkskabel til at forbinde routerens LAN-port til din computer. Åbn menuen for trådløse indstillinger. Gå til WAN-menuen. Angiv IP-adressen på dsl-modemet som adgangspunkt. Skift kommunikationsprotokoltype til Statisk IP. Aktivér DHCP-funktionen for at undgå yderligere konfiguration af computere og bærbare computere.

Trin 4

Indtast værdien af IP-adressen på Wi-Fi-routeren. Det skal kun afvige fra dsl-modemadressen i det sidste segment. Gem WAN-menuindstillingerne.

Trin 5

Åbn menuen Trådløs opsætning (Wi-Fi). Konfigurer det trådløse adgangspunkt. Glem ikke at vælge en type sikkerhed, der er af tilstrækkelig kvalitet. Gem dine trådløse indstillinger, og genstart din Wi-Fi-router. Sørg for, at enheden kan få adgang til internettet. Tilslut mobile computere til et trådløst adgangspunkt. Tilslut stationære pc'er til routerens LAN-porte.

Anbefalede: