Sådan Tilsluttes Et Joystick Til En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Joystick Til En Bærbar Computer
Sådan Tilsluttes Et Joystick Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Joystick Til En Bærbar Computer

Video: Sådan Tilsluttes Et Joystick Til En Bærbar Computer
Video: Как подключить ноутбук к телевизору с помощью кабеля HDMI - легко 2024, Kan
Anonim

Ofte køber folk joysticks til bærbare computere og computere til underholdning. Det er nødvendigt for et behageligt spil. Imidlertid kan mange simpelthen købe sådan en ting, men ikke alle kan konfigurere det korrekt.

Sådan tilsluttes et joystick til en bærbar computer
Sådan tilsluttes et joystick til en bærbar computer

Instruktioner

Trin 1

Det analoge fly type joystick er meget populært. Det er meget vanskeligt at tilslutte og kalibrere det korrekt. Du kan også finde en række ror og digitale flerknappen-controllere i butikkerne, men de er ikke særlig praktiske til at kontrollere flyet i spillet. Der er også programmerbare digitale joysticks. De tiltrækker med deres alsidighed, men de er dyrere.

Trin 2

Af de analoge joystick skal man være særlig opmærksom på Genius Flight2000 F-22 fra KYE Systems Corp, som har næsten alle mulighederne. Dens greb svarer meget til det, der blev brugt i Lockheed Martins nyeste amerikanske F-22 fighter. Spilleren kan opleve de samme fornemmelser som en jagerpilot.

Trin 3

Med din højre hånd skal du betjene håndtaget, som også har en affyringsknap i form af en trigger samt tre ekstra knapper. I spillet kan de udføre forskellige funktioner. Ved hjælp af ekstra knapper skifter de ofte våben og sorterer mål. I næsten ethvert spil kan du ændre knappetildelingen efter eget skøn. Ved siden af knapperne på håndtaget er der en firepositionskontakt til synsretningen. Det kan bruges til at rette pilotens blik fremad, højre, venstre og tilbage. Det er usandsynligt, at du vil kunne se dig rundt med tastaturet under kampen.

Trin 4

For at tilslutte en sådan analog joystick behøver du ikke installere forskellige drivere. En forudsætning er tilstedeværelsen af en spilport. Det findes normalt på lydkort. Hvis den ikke er der, skal du se på I / O-portkortene, der blev brugt i 486 og ældre computere.

Trin 5

Sluk for din computer. Dette skal gøres ved tilslutning af kabler. Find spilporten på bagsiden af systemenheden. Det er et stik med 15 kontakter arrangeret i to rækker. Det er lidt større end den serielle port til en mus. I dette stik skal du indsætte kablet fra joysticket og derefter tænde computeren. Forbindelsen er gennemført.

Anbefalede: