Sådan Tilsluttes Et Nvidia-grafikkort Til Et Tv

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Nvidia-grafikkort Til Et Tv
Sådan Tilsluttes Et Nvidia-grafikkort Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Nvidia-grafikkort Til Et Tv

Video: Sådan Tilsluttes Et Nvidia-grafikkort Til Et Tv
Video: nVidia GeForce 3D Vision Driver Installation Tutorial & Setup Guide Linus Tech Tips 2024, Kan
Anonim

Mange moderne grafikkort fra Nvidia har et TV-ud-stik til tilslutning til et tv. Undertiden matcher stikket, der bruges af grafikkortet, ikke stikket på tv'et, hvilket gør det vanskeligt at oprette forbindelse. Imidlertid leveres Nvidia normalt med specielle adaptere. Også i driverens kontrolpanel skal du foretage nogle indstillinger.

Sådan tilsluttes et Nvidia-grafikkort til et tv
Sådan tilsluttes et Nvidia-grafikkort til et tv

Er det nødvendigt

  • - adapter eller S-videokabel
  • - S-video adapter - "tulipan";
  • - komponentadapter;
  • - lydadapter

Instruktioner

Trin 1

Hvis forbindelsen udføres ved hjælp af HDMI-udgangen, som er tilgængelig på næsten alle moderne grafikkort, er processen ikke anderledes end at tilslutte en almindelig computerskærm. HDMI er tilgængelig på alle nye plasma- eller LCD-tv'er. Tilslut bare det relevante kabel til udgangen på videokortet og indgangen på tv'et. Hvis tv'et bruges som en anden skærm, skal du i egenskaberne til grafikkortet angive kendsgerningen ved dets forbindelse og angive den passende opløsning.

Trin 2

For andre fjernsyn leveres en TV-udgang. Et S-Video-kabel kan tilsluttes en TV-udgang, men en TV-udgang tilsluttes ikke til en S-Video-stikkontakt. Specielle adaptere bruges til at oprette forbindelse til tv'et. Det er bedst at bruge en universal adapter, fordi den har S-Video, RGB-komponent (består af tre stik i de tilsvarende farver) og komposit gul input. Nogle gange er det nok at bruge en konventionel kompositadapter.

Trin 3

Tilslut desuden en lydadapter, hvis du har brug for lydtransmission. Tv bruger et RCA-stik, mens konventionelle computere bruger et mini-stik. Et sådant kabel har i den ene ende et passende stik til et grafikkort og i den anden to "tulipaner" i røde og hvide farver.

Anbefalede: