Sådan Tilsluttes En Scanner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes En Scanner
Sådan Tilsluttes En Scanner

Video: Sådan Tilsluttes En Scanner

Video: Sådan Tilsluttes En Scanner
Video: Смартфон OnePlus Nord N100 - ПОЛНОЦЕННЫЙ ОБЗОР 2024, Kan
Anonim

Før fremkomsten af digital fotografering var der et boom i køb af scannere i verden. Hver fotograf drømte om en god scanner. Fordi et fotografi uden originalen (film) generelt blev betragtet som et mistet fotografi. Scanneren gjorde det muligt at digitalisere billedet. Derefter behandlede fotografen billedet, fjernede støj og mangler ved fotografiet, som billedet erhvervede gennem årene. Senere fik scannere endnu mere betydning - hver elev ønskede at se det i deres hjem. Intet var lettere end at scanne et foredrag eller en andens test.

Sådan tilsluttes en scanner
Sådan tilsluttes en scanner

Er det nødvendigt

Scanner, driver-disk, tilslutningskabel og netværksadapter (valgfri)

Instruktioner

Trin 1

Siden da har næppe noget ændret sig med hensyn til at forbinde scanneren til en computer. Den største fordel var så tilstedeværelsen af en USB-indgang, som er den vigtigste dataoverførselsgrænseflade til scanningsenheder. Nu produceres scannere både med USB og med et portstik til tilslutning.

En portforbindelse erstatter oftest USB-bussen. Men efter så mange år har prioriteterne på markedet ikke ændret sig, så i dag udvikles også scannere, der arbejder ved hjælp af SCSI-controllere eller scanningsenheder, der bruger en parallel port til deres arbejde.

Sådan tilsluttes en scanner
Sådan tilsluttes en scanner

Trin 2

Det er værd at bemærke, at problemet kan opstå, hvis et af disse operativsystemer blev installeret på din computer: Micrisoft Vista eller Windows XP, mens din scanner kun har en parallel portforbindelse. Faktum er, at ovenstående systemer ikke understøtter en sådan scannertilslutning. Men vær ikke bange, da det er let at finde en optimeret driver til din scanner på Internettet, som vil sikre, at den fungerer fuldt ud. Nu om SCSI-busforbindelsen. Først og fremmest skal du sørge for at installere driveren til din controller. Til dette passer ethvert af de gratis PCI-busstik til dig.

Sådan tilsluttes en scanner
Sådan tilsluttes en scanner

Trin 3

Generelt skal installationen foregå som følger:

- tilslutning af scanneren til en computer og et netværk med specielle kabler;

- tænder for computeren og scanneren

- installation af scannerdriveren og om muligt yderligere software

- scan kontrol.

Anbefalede: