Sådan øges Udskrivningshastigheden

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Udskrivningshastigheden
Sådan øges Udskrivningshastigheden

Video: Sådan øges Udskrivningshastigheden

Video: Sådan øges Udskrivningshastigheden
Video: ЧУДО-БИСКВИТ Без разрыхлителя. Без разделения яиц! всегда ПОЛУЧАЕТСЯ ! Просто, бюджетно, ВКУСНО 2024, Kan
Anonim

Den hurtigste skrivehastighed på tastaturet er for de mennesker, der bruger alle de ti fingre og ikke ser på tastaturet. bare har ikke tid til at gøre det. Disse mennesker er ikke nørder eller maskinister, de har bare meget erfaring i praksis. Enhver kan opnå en høj udskrivningshastighed, hvis det ønskes.

Sådan øges udskrivningshastigheden
Sådan øges udskrivningshastigheden

Instruktioner

Trin 1

Ethvert program, den såkaldte tastatursimulator, hjælper dig med at lære at skrive med alle ti fingre, uanset tastaturet. De mest almindelige er Keyboard Solo og Typing reflex. Kun "Solo" skal købes, og typefleks kan downloades helt gratis. Og sidstnævnte vil være enklere uden komplicerede, indviklede tekster uden unødvendige citater, som i princippet ikke er nødvendige for at øge skrivehastigheden. For faktisk at opnå resultater skal du ikke kun købe eller downloade programmet, men også træne regelmæssigt. Dette er den eneste måde at lære, hvordan man skriver hurtigt.

Trin 2

Når den første fase er afsluttet, kan du fortsætte til den anden. Den erhvervede færdighed skal konsolideres. Dette kan gøres ved aktivt at kommunikere i esset, i chats, på foraene eller ved at starte din egen dagbog, hvor du kan skrive mindst en side med tekst hver dag. Men hvis du kan skrive i din dagbog med en hvilken som helst hastighed, bliver du i interaktiv kommunikation nødt til at tilpasse sig samtalepartneren, hvilket fører til en stigning i skrivehastigheden. Selvom på dette tidspunkt er hastighed ikke så vigtig. Formålet med dette trin er at få dig til at føle dig godt tilpas, mens du skriver, så denne proces er let for dig, så du kan gøre det "på maskinen".

Trin 3

Nu kan du gå videre til hastighed. Til at begynde med kan det være træning i korte tekster såvel som kommunikation i es, i onlinespil, hvor hurtig indtastning er påkrævet. I fremtiden kan du gå videre til lange tekster til genindtastning. Indtastningshastigheden falder som regel på tal, symboler, komplekse ord, lange tekster. For at du skal have en konstant høj skrivehastighed, skal du først udarbejde disse komplekse elementer, gradvist tilføje flere og flere tegn til de tekster, du skriver. Hvis du er for doven til at komme med dine egne tekster, kan du spille det virtuelle spil "Klavagonki". Du vil altid vinde for at få det bedste resultat, så dette spil er en fremragende stimulator til høj skrivehastighed og uden fejl og skrivefejl.

Anbefalede: