Sådan Finder Du Hotbird På Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Hotbird På Satellit
Sådan Finder Du Hotbird På Satellit
Anonim

Satellit-tv giver dig mulighed for at se tv-kanaler overalt i verden, hvilket er meget praktisk for dem, der bor i isolerede bosættelser eller uden for dækningsområdet. For at nyde at se tv skal du først og fremmest indstille parabolantennen korrekt til den ønskede satellit.

Sådan finder du hotbird på satellit
Sådan finder du hotbird på satellit

Er det nødvendigt

et sæt til tilslutning af en parabol

Instruktioner

Trin 1

Find ud af placeringen af Hotbird-satellitten og frekvenserne af transpondere, der er knyttet til den. For at gøre dette kan du bruge Satellite Transponders-softwaren, som kan downloades fra ethvert satellit-tv-sted. Start programmet, og vælg Hotbird-satellitten. Som et resultat modtager du ikke kun de oplysninger, du har brug for at konfigurere, men også information om tv-kanaler, udbydere og deres udsendelsesfrekvenser.

Trin 2

Find ud af din placering i forhold til Hotbird-satellitten. Dette er nødvendigt for at afgøre, om du er inden for dets dækningsområde. Du kan se Hotbird-dækningskortet på Internettet, for eksempel på www.lyngsat-maps.com.

Trin 3

Download software til satellitantennejustering. Det giver dig mulighed for at bestemme, hvordan du korrekt peger og placerer en parabol for at modtage et signal fra Hotbird-satellitten. Det er nok at starte applikationen, indtaste de geografiske koordinater for din by og vælge den ønskede satellit. Som et resultat får du den retning og vinkel, antennen skal placeres i.

Trin 4

Anbring parabolantenne i den ønskede position, men fastgør den ikke for tæt. Faktum er, at du muligvis stadig skal dreje den for at få et bedre signal. Tilslut fadet til modtageren og tilslut det til tv'et. Hvis du indstiller dig selv, og antennen er langt nok væk, anbefales det at bruge et lille bærbart tv og finde Hotbird-satellitten uden at efterlade parabolantennen.

Trin 5

Tænd modtageren, og åbn menuen Antenneinstallation. Angiv Hotbird-satellitten, vælg transponderfrekvensen, eller klik på knappen "Søg efter kanaler". Hvis du ikke er tilfreds med forbindelsens kvalitet, kan du prøve at dreje parabolantennen. Gør dette meget langsomt, og kontroller TV-signalets status hver gang. Når du har fundet den optimale position, skal du fastgøre antennens position godt.

Anbefalede: