Sådan Indstilles En Antenne Til En Hotbird-satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Antenne Til En Hotbird-satellit
Sådan Indstilles En Antenne Til En Hotbird-satellit

Video: Sådan Indstilles En Antenne Til En Hotbird-satellit

Video: Sådan Indstilles En Antenne Til En Hotbird-satellit
Video: TIlboðsblað 2021_Skúlabyrjan 2024, Kan
Anonim

Fremkomsten af satellit-tv har gjort det muligt at modtage tv-signaler af høj kvalitet overalt i verden, hvor der er et dækningsområde for de tilsvarende satellitter. For at gøre dette skal du enten bruge et DVB-kort eller en satellitmodtager, som ikke kun giver dig mulighed for at se programmerne, men også optage dem. For fuldt ud at få komfort og tilfredshed ved at se tv-programmer skal du indstille parabolantennen korrekt til den tilsvarende satellit.

Sådan indstilles en antenne til en Hotbird-satellit
Sådan indstilles en antenne til en Hotbird-satellit

Er det nødvendigt

Modtager, satellittranspondere, satellitantennejustering

Instruktioner

Trin 1

Bestem satellitens placering, og hvilke transponderfrekvenser der gælder for den. For at gøre dette skal du bruge programmet Satellite Transponders. Programmet viser den ønskede satellit (Hotbird), desuden finder du ud af, hvilke tv- og radiokanaler, internetudbydere, der sender fra den, samt udsendelsesområder for transponderfrekvenser.

Trin 2

Bestem din placering i forhold til satellitten, dvs. om dit område falder inden for dets dækningsområde. Se Hotbird-satellitdækningskortet på hjemmesiden www.lyngsat-maps.com. Beregn satellitens placering i forhold til dine geografiske koordinater, satellitantennejustering, derudover viser den solens position på himlen på et bestemt tidspunkt, hvilket også gør det lettere at indstille satellitten. Indtast din bys breddegrad og længdegrad i den. Programmet bestemmer installationsretningen for parabolantenne og den vinkel, hvormed den skal hæves eller sænkes

Trin 3

Tilslut antennen til satellitmodtageren og den til tv'et. Opsætning på denne måde er lettere end at bruge et DVB-kort, da signalet i det andet tilfælde vises efter et par sekunder og ikke med det samme, hvilket bremser processen. Hele tiden skal du flytte parabolantenne meget langsomt, skal du stoppe og vente på, at signalet vises. Installation og opsætning ved hjælp af modtageren har ikke sådanne problemer, det ser meget hurtigere ud. Det er bedre at bruge et lille bærbart tv, i tilfælde af at skålen er placeret i betydelig afstand fra tv-apparatet. Eller du har brug for hjælp.

Trin 4

Vælg i modtagerens opsætningsmenu - "Antenneinstallation". Vælg satellitnavnet, Hotbird. Vælg transponderfrekvensen, som afspejler polariseringen (V-lodret, H-vandret), hvis der ikke er nogen ønsket frekvens, vend derefter tilbage til den forrige menu, vælg "Kanalsøgning" og indtast dens værdi. Vælg LNB-typen "Universal 2". Sluk for positioner og DiSEqC, hvis parabolantennen ikke er tilsluttet en motoriseret kardan og flere omformere.

Trin 5

Gå til det sted, hvor pladen er installeret. Brug kompasset til at bestemme retningen mod syd, og se i hvilken retning syd er fra pladen. For eksempel er syd i Donetsk-regionen (Ukraine) 36 grader. For andre territorier vil betydningen være anderledes. Derfor, vel vidende at Hotbird-satellitgruppen er placeret ved 13 grader E, skal du dreje skålen fra syd retning til højre. Placer først pladen lidt over den lodrette position. Begynd at bevæge den langsomt i vandret retning. Pladen kan flyttes hurtigt nok, det vigtigste er at sikre, at den er i vandret plan, mens den lodrette position skal forblive uændret. Efter at have passeret hele sektoren sænkes pladen gradvist ned.

Trin 6

Ret parabolantenne, når signalet vises. Fang den maksimale værdi. Løsn omformerklemmen. Drej den langsomt og observer signalaflæsningen. Efter at have fastsat det maksimale niveau skal du fastgøre omformeren.

Anbefalede: